Јунајтед
Indifferent
- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 3.974
- Поени од реакции
- 1.622
Го пишав кракот и инсталирав, ама коа ќе одам ауторан ми го вика тоа погоре.Крак
ЕДИТ Се снајдов
Го пишав кракот и инсталирав, ама коа ќе одам ауторан ми го вика тоа погоре.Крак
Од Барса сите се зверови да им ибам оцените, со самиот трансфер во барса играчот станува звер и послабо од предтоа да играЗа тие што играте Мастер лига.. Ви препорачувам во тим да си го земете одма Сонг .. Ѕвериште е на играва.. Ја божем го земав за резерва ДМФ ама многу ретко некој да помине покрај него.. И многу брз напредок бележи од полусезона па сеа скоро до крај на сезона од 82 на 85 стигна..
Асамоа и Видал, мех мех. Ја со Јуве си играм, ама овие двајца се ѕверо'и.За тие што играте Мастер лига.. Ви препорачувам во тим да си го земете одма Сонг .. Ѕвериште е на играва.. Ја божем го земав за резерва ДМФ ама многу ретко некој да помине покрај него.. И многу брз напредок бележи од полусезона па сеа скоро до крај на сезона од 82 на 85 стигна..
Адриано 87, Марсело 84.Од Барса сите се зверови да им ибам оцените, со самиот трансфер во барса играчот станува звер и послабо од предтоа да игра
Неам до сеа играно со Јуве.. Ја почнав Мастер со манчестер Јунајтед.. и неможев да останам само Со керик на таа позиција. и он ми беше во List Targets.. и не зажалив што го земав.. Исто ги имам земено и Лихштајнер за десен и Марсело за лев бек.. Само си ги покрив позициите на кој сум најтенок и исто Пасторе го имам земено. си ги ротирам со Кагава цело времеАсамоа и Видал, мех мех. Ја со Јуве си играм, ама овие двајца се ѕверо'и.
3 сезона, 24-1-1 сега за сега. Голови дадени не ми текнуе(ја изгасив играта), ама памтам примени, 8.Неам до сеа играно со Јуве.. Ја почнав Мастер со манчестер Јунајтед.. и неможев да останам само Со керик на таа позиција. и он ми беше во List Targets.. и не зажалив што го земав.. Исто ги имам земено и Лихштајнер за десен и Марсело за лев бек.. Само си ги покрив позициите на кој сум најтенок и исто Пасторе го имам земено. си ги ротирам со Кагава цело време
Рабираш англиски? Компјутерот не ти ги подржува минималните спецификации за играта..
Кога ја пуштам играта ми го покажува овој ерор. Ако идам на игноре ми ја пушта играта но кога бирам тим ми се гаси. Кога го конектирав лаптопот прелку телевиозор вчера не ми го даваше овој ерор
Како може да не ги подржува кога имам.Рабираш англиски? Компјутерот не ти ги подржува минималните спецификации за играта..
пробај update за графичката да симнеш и инсталираш,или па си симнал верзија што не работиКако може да не ги подржува кога имам.
Intel Core i5-2430M
6 GB DDR3 RAM
500 GB HDD
NVIDIA GeForce GT 525M
и кога ќе поврзам на телевизор нема проблем се си е ок со истите спецификации
пес2012 без проблем ја играв
ја ти кажав така како што пишува.. како што кажа членот над мене пробај со нов драјвер за графичкатаКако може да не ги подржува кога имам.
Intel Core i5-2430M
6 GB DDR3 RAM
500 GB HDD
NVIDIA GeForce GT 525M
и кога ќе поврзам на телевизор нема проблем се си е ок со истите спецификации
пес2012 без проблем ја играв