Ова не е проблемот,кога има некоја утакмица како оваа сопкастот се блокира од преголем собраќај и затоа е најдобро да се логира 30-60мин пред почеток на мечот,вчера имаше стаено слика блузед ,на неговиот стрим имаше 120милиони пеерови(луѓе) ,од кој многу има со слаб нет и аплоуд како што е со македонија случајот и не може да ги услужи сопкаст сите па се(го) блокираат. Еве кај мене,јас се конектирав 45мин пред почеток и не ме заебаваше ич :Ми пишаа неколку порака дека вчера не им пуштало Сопкастот, не ги логирал. Вака, ќе инсталирате VLC player тие што немате и ќе направите сопкастот да ви го дава преносот преку VLC. Како да направите, ќе најдете на клипов http://www.youtube.com/watch?v=A0tgL0365PE
Faster than a bullet train!!!некој случајно да не може да го најде моментот пред пеналот на валенсија кога ги претрча сите во средина и кога испопаѓаа![]()
После овој натпревар си го покажаја вистинските лица.Не знаев колку комплекси сме им набиле на Лузерпул се дур не го отворив нивниот фан клуб ...
![]()
Аа навикни се на тоа на форумов, само кога нешто иде во полза на Манчестер и Барса се збори.Тоа што бевме ограбени против Челси кога ја изгубивме титулата, никој не го збори ...
Па тоа е муабетот, што ако е легенда на Сити, не може да им ја даде титулата у раце. И директорот на Болтон е во истиот одбор со Гил и гледам го спаси Болтон од отпаѓање.То за претседателот ко ќе се пиши, некако невидливо станува за другите и го прескокнуваат. Чудна работа.
Нема глупи прашања, иначе да, го преименувале, и ја не знаев ...Абе остај те ги ,ке изгубат уше 2-3 утакмици па ке се фатат со менаџерот да го бркаат и нормално друг ке им биде крив пак.
--- надополнето: 24 септември 2012 во 18:55 ---
Се извинвам на глупото прашање ,на кое го знам одговорот.
Capital One Cup е Carling cup нели?