Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Хахаха на тв на еден канал даваат Манчестер - Тотенхем од 2009, Бент само што даде гол, уште се слуша славјето од Мерсисајд :) еве и на Модриќ голот падна, САФ е цел црвен :)

Да бе се глеаме на 31 05 2009 у 13,45х,таму кај што се собираат,ке има се!!!
Инаку јас многу многу не се кладам,али на оваа некој направил пара голема,а и не сакам да го ставам манчестер на ливче,незнам онака ми тпо(y);)
--- надополнето: 25 септември 2012 во 02:13 ---
А зимово/наредно лето да си го земеме жунињо од ла галакси
вака супер делува,ама сепак ова е американска лига

Руни :vozbud: ајде уште еден гол!!!!!!1

И Роналдо даде гол за 3:2 и го слече дресот и сите девојчиња паднаа у кома :ROFLMAO: . Иначе вакви утакмици од пооддамна даваат на ESPNClassic

Иам еден другар навива за Тотенхем, на првиот гол ми се јавува, на вториот пак ми се јавува.. На полувреме ми иде на врата (и комшија ми е успут). И одиме во кладилница за второ заедно со уште еден што навива за Јунајтед. За понатаму не сакам да раскажувам... :D

Хахаха, цела ја изгледав :) ужасно бранење на Гомез, имавме среќа тогаш, за 3 гола измесечари. Сега пак ќе треба нареден викенд да се справуваме со дедо Фридел.

Руни, Кагава, Валенсија, РвП.. мислам дека редно е во Сабота да го видиме ова! :vozbud:

Здраво
Јас сум ~А~ и сум нов на форумов... бла бла бла...... мило ми е,се надеваме ќе имаме среќни и тажни моменти кои ќе ги споделуваме,исто така се надевам на квалитетни и интересни коментари.
Поздрав

ве лажам, Kakashi- овде :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom