Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Рандом прашање:Не можеа да најдат подобар тренер Интер? Кај го најдоа овој само не ми е јасно. Според мене да имаа друг тренер на клупата сега ќе беа повисоко на табелата дефинитивно.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Черчи-заминува од Рома постигнува гол против Лацио, Бориело-заминува од Рома постигнува гол против Лацио :pos:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Искрено изненаден сум колку слабо ја почнаа сезонава конкурентиве. Зборам за вистинските конкуренти, не за некој Ц2 лигаш ко Наполи. Значи, навивачки моите очекувања како и секогаш (сезоните кога завршувавме седми на табела) беа Јувентус да освои Скудето ама ни на сон не очекував Интер и Милан да бидат толку боси. Како што спомна некој претходно, ако продолжат вака Италија во ЛШ ќе биде претставувана од тимови на селска задруга и за некоја година во ЛШ ќе оди само шампионот на Италија како што одат од Србија, Словенија, Хрватска и ред други земји од Источна Европа.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Ц2 лигаш Наполи а кога Јуве освои Серија Б Наполи одма зад нив беа.
По таа логика и Јуве е Ц1 лигаш пошто ете малце подобри биле од Наполи во Серија Б (не хејтам али вака му доаѓа логиката)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Не верувам дека Миланските екипи за долго ќе бидат вакви канта екипи, за година две ќе се опорават.. колку за борба за 2-3 место .

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ц2 лигаш Наполи а кога Јуве освои Серија Б Наполи одма зад нив беа.
По таа логика и Јуве е Ц1 лигаш пошто ете малце подобри биле од Наполи во Серија Б (не хејтам али вака му доаѓа логиката)
Јуве еднаш во историјата играле Серија Б и тоа беа исфрлени од виши сили а не испаднале. Наполи пола своја историја ја има играно во Серија Б и Серија Ц, така да логикава ти нема логика.:)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
Kaljari - Roma koga ce se znae konecnata odluka okolu natprevarot-rezultatot ?
па утре официјално ќе знаеме, треба службено Рома да ја добие, бидејќи утакмицата требаше да се одигра без публика, гостинскиот тим отиде во Сардинија и оној претстедателот на Кајари вчера му текна да ги повика фановите кои платиле карта да дојдат, а постои голем ризик доколку има фанови на тој стадион .. така да не може во Сериа А на кој што му текне тоа да прави, ќе си ја изгубиш утакмицата службено а и плус треба да добијат некоја казна, за големата несериозност .. доколку Рома не ги добие трите бода ќе биде голем срам за фудбалот во Италија, секој што сака ќе си праве ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom