Јас се извинуем, али мафијашите се 9-ти, односно 19-ти. Мислам да бидеме буквални.Мафијашите први а?
Ние сме местачите ?Јас се извинуем, али мафијашите се 9-ти, односно 19-ти. Мислам да бидеме буквални.
„Ние“ сме, хмм.....
Јуве еднаш во историјата играле Серија Б и тоа беа исфрлени од виши сили а не испаднале. Наполи пола своја историја ја има играно во Серија Б и Серија Ц, така да логикава ти нема логика.Ц2 лигаш Наполи а кога Јуве освои Серија Б Наполи одма зад нив беа.
По таа логика и Јуве е Ц1 лигаш пошто ете малце подобри биле од Наполи во Серија Б (не хејтам али вака му доаѓа логиката)
За 5 брат, за 5 !Не верувам дека Миланските екипи за долго ќе бидат вакви канта екипи, за година две ќе се опорават.. колку за борба за 2-3 место .
па утре официјално ќе знаеме, треба службено Рома да ја добие, бидејќи утакмицата требаше да се одигра без публика, гостинскиот тим отиде во Сардинија и оној претстедателот на Кајари вчера му текна да ги повика фановите кои платиле карта да дојдат, а постои голем ризик доколку има фанови на тој стадион .. така да не може во Сериа А на кој што му текне тоа да прави, ќе си ја изгубиш утакмицата службено а и плус треба да добијат некоја казна, за големата несериозност .. доколку Рома не ги добие трите бода ќе биде голем срам за фудбалот во Италија, секој што сака ќе си праве ..Kaljari - Roma koga ce se znae konecnata odluka okolu natprevarot-rezultatot ?