Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Мафијашите први а? :icon_lol:

tumblr_m9g23lolLB1r8u9u2o2_1280.jpg

Рандом прашање:Не можеа да најдат подобар тренер Интер? Кај го најдоа овој само не ми е јасно. Според мене да имаа друг тренер на клупата сега ќе беа повисоко на табелата дефинитивно.

Черчи-заминува од Рома постигнува гол против Лацио, Бориело-заминува од Рома постигнува гол против Лацио :pos:

Искрено изненаден сум колку слабо ја почнаа сезонава конкурентиве. Зборам за вистинските конкуренти, не за некој Ц2 лигаш ко Наполи. Значи, навивачки моите очекувања како и секогаш (сезоните кога завршувавме седми на табела) беа Јувентус да освои Скудето ама ни на сон не очекував Интер и Милан да бидат толку боси. Како што спомна некој претходно, ако продолжат вака Италија во ЛШ ќе биде претставувана од тимови на селска задруга и за некоја година во ЛШ ќе оди само шампионот на Италија како што одат од Србија, Словенија, Хрватска и ред други земји од Источна Европа.

Ц2 лигаш Наполи а кога Јуве освои Серија Б Наполи одма зад нив беа.
По таа логика и Јуве е Ц1 лигаш пошто ете малце подобри биле од Наполи во Серија Б (не хејтам али вака му доаѓа логиката)

Не верувам дека Миланските екипи за долго ќе бидат вакви канта екипи, за година две ќе се опорават.. колку за борба за 2-3 место .

Ц2 лигаш Наполи а кога Јуве освои Серија Б Наполи одма зад нив беа.
По таа логика и Јуве е Ц1 лигаш пошто ете малце подобри биле од Наполи во Серија Б (не хејтам али вака му доаѓа логиката)
Јуве еднаш во историјата играле Серија Б и тоа беа исфрлени од виши сили а не испаднале. Наполи пола своја историја ја има играно во Серија Б и Серија Ц, така да логикава ти нема логика.:)

Kaljari - Roma koga ce se znae konecnata odluka okolu natprevarot-rezultatot ?

па утре официјално ќе знаеме, треба службено Рома да ја добие, бидејќи утакмицата требаше да се одигра без публика, гостинскиот тим отиде во Сардинија и оној претстедателот на Кајари вчера му текна да ги повика фановите кои платиле карта да дојдат, а постои голем ризик доколку има фанови на тој стадион .. така да не може во Сериа А на кој што му текне тоа да прави, ќе си ја изгубиш утакмицата службено а и плус треба да добијат некоја казна, за големата несериозност .. доколку Рома не ги добие трите бода ќе биде голем срам за фудбалот во Италија, секој што сака ќе си праве ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom