Torchlight II

• Креатор на темата Креатор на темата statusQuO
  • Време на започнување Време на започнување
На normal терам, немам трпение да играм една област по 10 саати.. така да, ништо посебно не е она горе. Околу 14 саати вкупно до сега.

И дај скрин од плејтајм (A)
На што точно мислиш?

На normal терам, немам трпение да играм една област по 10 саати.. така да, ништо посебно не е она горе. Околу 14 саати вкупно до сега.

На што точно мислиш?
playtime, саати време играње ама пиша ручно :D

Taка и правев,just to make sure :D
Мислев дека нема потреба од focus.
Реално гледано, фокусот ми е најдобриот стат во кој иам инвестирано. (после декс)
Дури мислам да го баталам strength-от.
Иам 40% шанси за execute и 15% шанси за критикал, па сеа ти одлучи дали е корисен :D

Who needs Diablo , Torchlight FTW . Чиста десетка досега 2 часа плејтајм... иако не сум најмногу по овој жанр на игри.

Никако да најдам време и да ја почнам.

Него, има шанса пиратска да ја играме онлајн?

Isak имал играно преку Tunngle. Немало проблеми, имаше некоја минимална иницијатива да се соберем кајганџиски ама ништо..

Ахам, абе јас ја играм ама сингл, на најлесното... Да напрааме една игра на лан 3-4ица. .Барем така пише оти е идеално да се игра у мала групичка.

пс. Не сам добар играч.

Ахам, абе јас ја играм ама сингл, на најлесното... Да напрааме една игра на лан 3-4ица. .Барем така пише оти е идеално да се игра у мала групичка.

пс. Не сам добар играч.

Гајле ти е, гарант ќе си боље од Mac))

Видов дека секој има свој loot, така да нема да се мислеме кој што ќе зема. Само ни фали добра организација. :D

Као може да се игра со други преку нет:)..ја имам симнато од арена бг..и дали го играш истиот карактер што е на сингл..ако може некој нека нека подобјасни:D

Да бе, така објаснуват оти може да се игра преку tunngle .. Јас ја симнах од там, и си ја играм оффлајн. А преку тунгл сигурно ќе може да ја играме на лан.. Само нешто слаба ни е организацијата да седнеме да покликаме...
Мислам оти со истио карактер може да играш, само требе да се усогласе силата на монстерите и створенијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom