- Член од
- 1 февруари 2012
- Мислења
- 3.678
- Поени од реакции
- 4.208
На које skill tree највеке се фокусираш да го билдаш ?
Eве ти го мојот стил на играње
FRUIT NINJA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На које skill tree највеке се фокусираш да го билдаш ?
Eве ти го мојот стил на играње
FRUIT NINJA
Секој со својот стилПрилично досадно бе пер. Јас имав 4-5 активни магии, плус тие што ги учиш. Последно дождов ми беше интересен, icy rain. Дека имав земено да праам екстра дмг врз заледени т.е паѓаше огромна fire ball кога ќе се активираше. Ко шеста изгледаше.![]()
На ниту еденНа које skill tree највеке се фокусираш да го билдаш ?
Aха,а во скилови му јачаш vitality i focus или повеке само dext и str ?На ниту еденНе работат овде така дрвата. Моеш да земеш директно последна магија од некое дрво ако имаш левел за да ја отклучиш. Ги бирам најдобрите магии од сите дрва
![]()
mislev na primer celo vreme sam se leveliras? i toa actovi kako se zavrsuvaat?xDПрилично досадно бе пер. Јас имав 4-5 активни магии, плус тие што ги учиш. Последно дождов ми беше интересен, icy rain. Дека имав земено да праам екстра дмг врз заледени т.е паѓаше огромна fire ball кога ќе се активираше. Ко шеста изгледаше.
Полека, не те сфатив. Не би рекол дека е прилично слично само затоа што има ко-оп. Повеќе е фокусот врз гејмплејот, hack and slash забавата и се тоа. Разгледај си убаво гејмплеји и ревјуа пред да ја купиш. Да не сме ти после криви.![]()
Aха,а во скилови му јачаш vitality i focus или повеке само dext и str ?
Ke mi ja primi na 8800gt 1gb ram i amd athlon 3200+ ?
Стисни J.Вчера почнав да ја играм го минав првиот акт со берсекер сеа ќе почнам вториот. Иначе како да видам колку саата имам играно и такви статс? имам пиратска верзија од замунда не од стим
Prvo da ja kupamЈас на стариот лаптоп ја инсталирав и бичи без проблем. (7300 Go 256mb ram).
Така да, инсталирај без гајле.
2dex, 2str, 1 focusAха,а во скилови му јачаш vitality i focus или повеке само dext и str ?
Шо напраи ти беЕве го mini-me:
![]()
Инженер. Од skills имам одбрано само пасивни, со исклучок на првиот кој го терам од почеток (Flame Hammer, десен клик): Heavy Lifting, Supercharge, Aegis of Fate и Charge Reconstitution. Плус некое пристојно парче облека (пола STR му е од таму).
Растура малиот, само сите пари ми одат на potions и по некој enchantment. Второво не вреди додека не излезе некој мод.. не знам дали е до класата или до играта. FYI, главната тактика ми е: протрчај низ некој дел, собери 10+ mobs, пушти 1-2 Flame Hammer. Rinse, repeat. За големите: фокусирај се на главниот, спамувај Flame Hammer и potions.
I'm a simple man.