Torchlight II

• Креатор на темата Креатор на темата statusQuO
  • Време на започнување Време на започнување
Прилично досадно бе пер. Јас имав 4-5 активни магии, плус тие што ги учиш. Последно дождов ми беше интересен, icy rain. Дека имав земено да праам екстра дмг врз заледени т.е паѓаше огромна fire ball кога ќе се активираше. Ко шеста изгледаше. :D
Секој со својот стил :D
Ја сакам фејс ту фејс комбат (ми се погоди Lunge спелот да е така педерски) затоа се фурам на пасивни спелови :)
Да сакав спелови ќе бев мејџ ор смтх :D

Stats so far
rksxC.png

8 hours played, 7 deaths
:not_bad_obama:
--- надополнето: 23 септември 2012 во 18:29 ---
На које skill tree највеке се фокусираш да го билдаш ?
На ниту еден :D Не работат овде така дрвата. Моеш да земеш директно последна магија од некое дрво ако имаш левел за да ја отклучиш. Ги бирам најдобрите магии од сите дрва :)

Tip: ако го праите квестот Manticore, спремете си уше еден пар муда и 100 кила лечки :)

На ниту еден :D Не работат овде така дрвата. Моеш да земеш директно последна магија од некое дрво ако имаш левел за да ја отклучиш. Ги бирам најдобрите магии од сите дрва :)
Aха,а во скилови му јачаш vitality i focus или повеке само dext и str ?

Прилично досадно бе пер. Јас имав 4-5 активни магии, плус тие што ги учиш. Последно дождов ми беше интересен, icy rain. Дека имав земено да праам екстра дмг врз заледени т.е паѓаше огромна fire ball кога ќе се активираше. Ко шеста изгледаше. :D

Полека, не те сфатив. Не би рекол дека е прилично слично само затоа што има ко-оп. Повеќе е фокусот врз гејмплејот, hack and slash забавата и се тоа. Разгледај си убаво гејмплеји и ревјуа пред да ја купиш. Да не сме ти после криви. :)
mislev na primer celo vreme sam se leveliras? i toa actovi kako se zavrsuvaat?xD

16 лвл, дали 5 саати имам гејмплеј. Outlander со џукела. Фина игра, заразна. Повеќе спекс, друг пут.

Ја се фокусирав само на еден stat, за еmbermage само фокус земам и цело време magma spear + frost phase. Иам земено elemental attunement од пасивни и еднаш два пати icy blast и prismatic bolt али воглавно 1 stat и 2 скила.

Еве го mini-me:

naylp.png

Инженер. Од skills имам одбрано само пасивни, со исклучок на првиот кој го терам од почеток (Flame Hammer, десен клик): Heavy Lifting, Supercharge, Aegis of Fate и Charge Reconstitution. Плус некое пристојно парче облека (пола STR му е од таму :)).

Растура малиот, само сите пари ми одат на potions и по некој enchantment. Второво не вреди додека не излезе некој мод.. не знам дали е до класата или до играта. FYI, главната тактика ми е: протрчај низ некој дел, собери 10+ mobs, пушти 1-2 Flame Hammer. Rinse, repeat. За големите: фокусирај се на главниот, спамувај Flame Hammer и potions.

I'm a simple man.

Вчера почнав да ја играм го минав првиот акт со берсекер сеа ќе почнам вториот. Иначе како да видам колку саата имам играно и такви статс? имам пиратска верзија од замунда не од стим

Вчера почнав да ја играм го минав првиот акт со берсекер сеа ќе почнам вториот. Иначе како да видам колку саата имам играно и такви статс? имам пиратска верзија од замунда не од стим
Стисни J.

2dex, 2str, 1 focus
Еве го mini-me:

naylp.png

Инженер. Од skills имам одбрано само пасивни, со исклучок на првиот кој го терам од почеток (Flame Hammer, десен клик): Heavy Lifting, Supercharge, Aegis of Fate и Charge Reconstitution. Плус некое пристојно парче облека (пола STR му е од таму :)).

Растура малиот, само сите пари ми одат на potions и по некој enchantment. Второво не вреди додека не излезе некој мод.. не знам дали е до класата или до играта. FYI, главната тактика ми е: протрчај низ некој дел, собери 10+ mobs, пушти 1-2 Flame Hammer. Rinse, repeat. За големите: фокусирај се на главниот, спамувај Flame Hammer и potions.

I'm a simple man.
Шо напраи ти бе :icon_mrgr:
Кој difficulty?
И дај скрин од плејтајм (A)
+1 пасивните

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom