Torchlight II

• Креатор на темата Креатор на темата statusQuO
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе, така објаснуват оти може да се игра преку tunngle .. Јас ја симнах од там, и си ја играм оффлајн. А преку тунгл сигурно ќе може да ја играме на лан.. Само нешто слаба ни е организацијата да седнеме да покликаме...
Мислам оти со истио карактер може да играш, само требе да се усогласе силата на монстерите и створенијата.

Уд Струмица ли си другарче?

Иначе да, можело и со исти карактер и со нов. Мислам дека би било интересно со нови ако почнеме, еден-два акта да минеме. :D
6ипол еве, ви одговара? Некако "најнормален" термин ми стои.

statusQuO
Dark King
Овердрајв
THE_DON
Mac))

заборавив веќе кои пишаа..
за инфо пишете по кој левел сте и дали ќе е балансирано, незнам како идаат овие работи кај tunngle-во. Jaс почнав одново ради формат и играм ambermage, 15ти левел.

Уд Струмица ли си другарче?

Иначе да, можело и со исти карактер и со нов. Мислам дека би било интересно со нови ако почнеме, еден-два акта да минеме. :D
6ипол еве, ви одговара? Некако "најнормален" термин ми стои.

statusQuO
Dark King
Овердрајв
THE_DON
Mac))

заборавив веќе кои пишаа..
за инфо пишете по кој левел сте и дали ќе е балансирано, незнам како идаат овие работи кај tunngle-во. Jaс почнав одново ради формат и играм ambermage, 15ти левел.
Ja сум лејт гејмер најчесто. 00+ саат :/

Не. Од Подареш сам. Денеска 6 и пол ми одговара. Јас сам левел 43 на најлесното, берсеркер мислам беше, и сам у акт 3 некаде.. .Ама па би почнал со Акт 1...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Од 6 и 30 не ми одговара, договорен сум за пес од 7.

АКо играме вечер после 12, се приклучувам. Само ја немам ни УПАЛЕНО играва уште, ич време немам. На кецот си владеев со Wizard, сега сакам нешо хилер да играм и сите да ги лечам освен wot, он мене ќе ме тагнува!!!!

Може и у 12:00, само шо си легнувам накај 2 саато макс... можам 2 саата да одделам само.

Да, па сакам да е берсекрер.. Просто му навикнах на магиите.

Ало. На најлесното со 2 удара ги тепам мини босовите, а елитките со 3.
Срамота е. Барем на ветеран да играме.

Ај ако не заспијам до вечер, договорено. Outlander. И од поново е боље.

Ало. На најлесното со 2 удара ги тепам мини босовите, а елитките со 3.
Срамота е. Барем на ветеран да играме.

За групно не се напраено појаки? Останува mage за мене ко шо се изјаснивте. :D

Нови карактери сум и јас за, плус оти macc) e noob. И јузерот намерно му го грешам!

Не бе, на колку потешко сакате, на толко ќе играм. Ќеф ме е оти е групичка.. Од почеток најарно, да...

Да за групно са ного потешки монстерите, и животинките.

За групно не се напраено појаки? Останува mage за мене ко шо се изјаснивте. :D

Нови карактери сум и јас за, плус оти macc) e noob. И јузерот намерно му го грешам!
За групно се напраени потешки ама ГРУПНО СМЕ.
Па исти к*р тежина.
Ветеран му е мајката.

нови карактери - ок

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom