Torchlight II

• Креатор на темата Креатор на темата statusQuO
  • Време на започнување Време на започнување
Имам Outlander 15 и Ember Mage 7 може и за мене лејт најт некаде 00 +
--- надополнето: 24 септември 2012 во 17:19 ---
БТВ кажете дали да се собираме во некоја од собите што ги има на Tunngle или да се направи специјална приватна соба само за нас од Кајгана ? Досега имаме само соба за Borderlands 2 но некако не ни иде добро бидејќи последниве неколку дена имаше проблеми со Tunngle. Исто така може ако сакате да користиме Hamachi.

Имам Outlander 15 и Ember Mage 7 може и за мене лејт најт некаде 00 +
--- надополнето: 24 септември 2012 во 17:19 ---
БТВ кажете дали да се собираме во некоја од собите што ги има на Tunngle или да се направи специјална приватна соба само за нас од Кајгана ? Досега имаме само соба за Borderlands 2 но некако не ни иде добро бидејќи последниве неколку дена имаше проблеми со Tunngle. Исто така може ако сакате да користиме Hamachi.
хамачи би требало да е боље, така?

Зависи ако има некој искуство со Hamachi да има играно FIFA ili PES нека каже, но јас мислам дека исто е дали со Hamachi или со Tunngle нема многу разлика само што кај Hamachi мислам дека не треба да се регистриате за нов user account.

Зависи ако има некој искуство со Hamachi да има играно FIFA ili PES нека каже, но јас мислам дека исто е дали со Hamachi или со Tunngle нема многу разлика само што кај Hamachi мислам дека не треба да се регистриате за нов user account.
Цитирај бе да му е*ам мајката. Не да проверувам дали си пишал.

Цитирај бе да му е*ам мајката. Не да проверувам дали си пишал.
Еии извини брат заборавив. :P Tоа е толку тиквава ми фаќа :D
Tуку кажувајте сега колку души и кои ќе бидеме и убавезно ветеран само не хардкор.

Ај ако има место се приклучувам и јас вечер :)

Еве го мојот берсекер :
qtgTn.jpg

8YpNs.jpg

Ај ако има место се приклучувам и јас вечер :)

Еве го мојот берсекер :
qtgTn.jpg

8YpNs.jpg
Можеме ако сакате да се поделиме на групи кој сака да игра со нов карактер а кој сака да игра со карактери со исти левел бидејќи играта не дозволува играчи кои што имаат различен левел да се прикчлучат во таа игра.

Ајде ако има место и мене ме планирајте 17 лвл сум некаде ако не грешам берсекер, а сум за нови карактери од почеток да си ја заредиме :)

Корун брз си бил. Еве го поголемо!

Први впечатоци: Torchlight II

Не се баш позитивни впечатоци, но неможе се да се сака. Не се обидувам да скршам ничиј филм.
Прочитајте, видете друг поглед, можеби ќе научите нешто и тоа.

Дечкото играл на почетна тежина и не знаел што е поентата на Hack and slash / dungeon crawling игрите.

Добро знае дечкото што е поентата на Hack and slash, само има комплетно 16та гледна точка, што нема логика со ваквите игри (според мене)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom