Toneh
is a turtle
Како оди ова со билетиве? Моментално ми стои open, тоа значи дека е во процес на решавање на проблемот или?
Така нешто... Или можеби нема да ти вратат воопшто, како што ми се случи мене, веќе 10 дена стои отворен тикетот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како оди ова со билетиве? Моментално ми стои open, тоа значи дека е во процес на решавање на проблемот или?
Шо е работата со распоредот, остана ист од минатата недела за сите години така ?
На страната на факултетот сум приметил нон-стоп се објавуваат огласи:
![]()
И едно нешто не ми е јасно, нон-стоп стои најмалку 2-3 години работно искуство зарем има некој тазе дипломиран на ФИНКИ со 3 години работно искуство ?
Има промени Распоред на часови за прва и втора година на ФИНКИ (23.09.2012) .Шо е работата со распоредот, остана ист од минатата недела за сите години така ?
Отвори го овој распоред иди десен клик и reload^^ За кој како, мојот си е ист
Добро е има некои подобрувања, барем не сме до 8 во петок ние од трета група.![]()
јас имам 4 различни ... а 2 дена слободен , стварно им е утнат распоредовНе се жалете, некој има 3 различни предмети во еден ден.![]()