Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
Најкриво ми е за типацот што ја чека Болоња за тешки пари .. Пескара има играч помалку и пак се држи маме му.. Кога нејќе ова спортскава стварно нејќе !
Седи бе, кец ми еАјде бе Милан одете у пм! Црвен и пенал за Удине...а ја Х2 ја чекам
Како за нервоза па и Диаманти промашил пенал Без разлика колку е отепана Пескара, не можат цела сезона да губат, му напиша вчера совет и BoomShakaLaca за покривање, па не знам како изигра...Најкриво ми е за типацот што ја чека Болоња за тешки пари .. Пескара има играч помалку и пак се држи маме му.. Кога нејќе ова спортскава стварно нејќе !
Sreka da mestevme , ama ne e toaПа и овие Интер отепаниве па... значи ко ќе местат овие од Милано места упм, дома, гости...
Им ја скрати можноста за гол, бидејќи они веќе постигнаа. Им го поништи и им дава пенал.Eпа според кажаново значи не ги поеба Удинезе, бидејќи се во ќар играч повеќе ...
Mnogu filozofiras, im dade penal i crven karton , toa e poveke od dovolnoИм ја скрати можноста за гол, бидејќи они веќе постигнаа. Им го поништи и им дава пенал.
Работата е што успеаа да дадат гол. Што ќе се десеше ако не дадеа?
Што би било, ако беше вака: Тие со 2 играчи до крај не успеаа да дадат, не па ќе дадеа ако утнеа пеналот
Торино и Катанија не се лоши екипи... Катанија е тешко да ја победиш на нивен терен.Сампдорија
Болоња
Наполи
Интер
То само има да кажам за ова коло...
КатанијаСампдорија
Болоња
Наполи
Интер
То само има да кажам за ова коло...
Е тоа да видишMnogu filozofiras, im dade penal i crven karton , toa e poveke od dovolno