Ливерпул-Манчестер Јунајтед(23.09, недела, 14.30)

Прогноза за натпреварот?

• Победа на Ливерпул

Гласови: 50 33,1%
  • Победа на Манчестер Јунајтед

Гласови: 78 51,7%
  • Нерешено

Гласови: 23 15,2%

• Вкупно гласачи
    151
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Сега една провалија за накај дома кога ќе идат и ќе си спијам мирно ...
Не се трпи ова веќе колку му имаат платено на копилево ?

И да немаше сега фаул за Суарез ...
:facepalm:Алал да ти е.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.284
Поени од реакции
26.164
Непостоечки пенал, никаква игра со играч повеќе, неизедначен критериум за картони, гол на ван Перси при пенал што Реина речиси го имаше фатено, пресврт, Ливерпул 5 кола без победа. Совршено. :D

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ова ако не беше за црвен, тогаш ти треба утре на очно да одиш!
Еве ти ја сликата од вашиот балетан Еванс. Пички гнасни увек биле и ќе останат. А овој Хелси да даде господ ракот да му се врати и да умре уште утре, против ВБА судеше 1 црвен за Ливерпул и 2 пенали за ВБА, сега против Манчестер исто ја реши сам утакмицата. Курва глупава ќе ти се врати пак ракот!!!

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.610
Да сум фан на Ливерпул мн ќе бев накурчен, али пошто сум фан на Интер исто ми се фаќа, добро може помалце од фан на Ливерпул.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Еве ти ја сликата од вашиот балетан Еванс. Пички гнасни увек биле и ќе останат. А овој Хелси да даде господ ракот да му се врати и да умре уште утре, против ВБА судеше 1 црвен за Ливерпул и 2 пенали за ВБА, сега против Манчестер исто ја реши сам утакмицата. Курва глупава ќе ти се врати пак ракот!!!

Барем вистински да му ја сомелеше ногата ... па онака од едната страна на носликата да му висеше .

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Барем вистински да му ја сомелеше ногата ... па онака од едната страна на носликата да му висеше .
На Хелси да му се врати ракот, се најмило да му умре, нема да заборавам ни против ВБА на 0-0 што глупости почна да праи со пеналите и картоните. Секој ден ќе го колнам за добро утро, кога тогаш ќе фати клетвата, матер у пичка да му ебам смрдлива

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.847
Поени од реакции
10.650
Колку пари и плативте на Барселона за авторски права ме интересира, оти нели тие го воведоа трендот со судиите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom