Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
По се изгледа дека утре одбраната ќе изгледа како што сакаме сите на форумов.
Само не знам...ако не успееме да победиме кој ќе биде крив..
Ако ги нема Бонера и Антонини, претпоставувам Алегри ќе биде, ќе му се најде некоја кривица од искусните, педантни, прибирливи, захтевни форумски зналци.

Де Јонг е прашалник само поради ситни физички проблеми.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317

Donald Bende Bende, поцрн е од Мунтари и Траоре заедно :icon_lol:

Иначе Де Фео и Петања са зверки ги глеав, со Кармона и Валоти би требало да повремено да ги упикуе Макс да тренираат барем со првиот тим...

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
По се изгледа дека утре одбраната ќе изгледа како што сакаме сите на форумов.
Само не знам...ако не успееме да победиме кој ќе биде крив..
Ако ги нема Бонера и Антонини, претпоставувам Алегри ќе биде, ќе му се најде некоја кривица од искусните, педантни, прибирливи, захтевни форумски зналци.

тоа е проблемот...Без бонера и антони ќе нема по кој да се пцуе сега ако не победи милан..... Пошо они двајца беа криви за сите лоши резултати....

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Сигурно не очекуваше да излезат на телевизија и да речат: Да да се, каравме, се тепавме, се пцуевме и така натаму.

Алегри му ја заеба последната сезона на Пипо во Милан, и пошто тоа како што прочитав било дел од причината за расправијата, сигурен сум дека е точно тоа што го пишуваат весниците.

Остај тоа што го зборуваат тие...
Е како му ја заеба жити се? Очекуваш 38 годишен Пипо да игра пред Златан,Пато,Робињо,Макси,Касано и Ел Шарави? Се знае каде е неговото место измеѓу сите овие нема лутиш тука, неговиот легендарен статус му дава за право така да се понаша ваљда али сите знаеме дека не е во право за тоа и сите знаеме дека 5 години по ред кукавме дека е време еден по еден да се отидат сенаторите а не секоја година да им се продолжува договорот поради старите добри времиња и носталигата на ќелавиот, да беше уште Анчелоти или Леонардо ја сум сигурен дека уште Сидорф и Неста ќе беа во состав, Макс ако ништо друго покажува авторитет.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Е како му ја заеба жити се? Очекуваш 38 годишен Пипо да игра пред Златан,Пато,Робињо,Макси,Касано и Ел Шарави? Се знае каде е неговото место измеѓу сите овие нема лутиш тука, неговиот легендарен статус му дава за право така да се понаша ваљда али сите знаеме дека не е во право за тоа и сите знаеме дека 5 години по ред кукавме дека е време еден по еден да се отидат сенаторите а не секоја година да им се продолжува договорот поради старите добри времиња и носталигата на ќелавиот, да беше уште Анчелоти или Леонардо ја сум сигурен дека уште Сидорф и Неста ќе беа во состав, Макс ако ништо друго покажува авторитет.
Му ја заеба со тоа што не го пријави во Лига на Шампиони.Можеше да го става на натпревари против Плзен и Бате Борисов, да даде некој гол и таму во последната сезона од кариерата.Таков фудбалер како Инзаги не смее да се потцени, затоа што и на 38 години можеше во секој момент да постигне гол против било кој од големите фудбалски гиганти.

Се бореше со Раул за најдобар стрелец во ЛШ, па доколку го повикаше и го играше на натпреварите во групата кој не беа од никакво значење, или барем во последните минути од сите натпревари, сигурно можеше да се врати Пипо на првото место како најдобар стрелец.Легенда како Пипо, според мене не го заслужи тоа што му го направи Алегри.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.216
Поени од реакции
14.482
Му ја заеба со тоа што не го пријави во Лига на Шампиони.Можеше да го става на натпревари против Плзен и Бате Борисов, да даде некој гол и таму во последната сезона од кариерата.Таков фудбалер како Инзаги не смее да се потцени, затоа што и на 38 години можеше во секој момент да постигне гол против било кој од големите фудбалски гиганти.

Се бореше со Раул за најдобар стрелец во ЛШ, па доколку го повикаше и го играше на натпреварите во групата кој не беа од никакво значење, или барем во последните минути од сите натпревари, сигурно можеше да се врати Пипо на првото место како најдобар стрелец.Легенда како Пипо, според мене не го заслужи тоа што му го направи Алегри.
:place: :place: :place: :place: :place:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
11.751
Ибра сам до сега даде повеќе гола одколку што Милан ќе даде за 10 кола.
Ама ако битно течна ни е играта без него... :icon_lol:

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Ибра сам до сега даде повеќе гола одколку што Милан ќе даде за 10 кола.
Ама ако битно течна ни е играта без него... :icon_lol:
најголемата грешка - продавање на ибра.
можеби кркич и пацини не зимаат ни пола од неговата плата, али не се ни пола од квалитетот на ибра, двајцата имаат дадено голови во кариерата колку ибра што имал на годините на кркич.... и да, не знам колку дресовите на двајцава ќе се купуваат :D се на се, во голем минус е милан од продажбата на ибра...

Член од
16 август 2007
Мислења
1.933
Поени од реакции
1.674
Смешен ви е муабетот више за играта без Ибра. Играта без Ибра дека е потечна беше со играчите што беа на располагање лани а не моменталниве.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
утре би требало да тепаме, тешка двојка, али остварлива :)
удинезе не знаат кај тераат, мада и миланчо не е нешто посјаен

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Јас мислам на инзаги уопште не му личи да биде тренер... таман би бил за некој скаут :)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.216
Поени од реакции
14.482
Мислам дека Де Јонг задобил удар на тренинг. Не би ме изненадило да бил удрен од Алегри, некако подмолно. Можеби им ветил на Бонера и Антонини дека ќе играат повеќе натпревари ако го удрат? Што и да се случило, сигурен сум дека: Алегри е крив!!!

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Мислам дека Де Јонг задобил удар на тренинг. Не би ме изненадило да бил удрен од Алегри, некако подмолно. Можеби им ветил на Бонера и Антонини дека ќе играат повеќе натпревари ако го удрат? Што и да се случило, сигурен сум дека: Алегри е крив!!!
Ц, Галијани е!
--- надополнето: 23 септември 2012 во 10:24 ---
П.С

Kajgana Shop

На врв Bottom