- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Зависи за кој остров мислиш. Може да го пуштиме да игра на Голем Град во Преспанско.....има да ГАЗИ дечкото![]()
Море таму Роџерс да бидит однесен. Ќе се вратит ко Ернест Хемингвеј.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зависи за кој остров мислиш. Може да го пуштиме да игра на Голем Град во Преспанско.....има да ГАЗИ дечкото![]()
друже не сум алкохоличар јас !!!
Желбите са едно можностите другоНајјако би било Ливерпул да тепа 1-0, со гол у последните минути, и тоа гол на Суарез или авто-гол на Евра.
Оти претераа со тоа плачките за расизмот...![]()
И вие плачите како тоа Барса само глумеле, како Пепе е невина жртва бла бла бла па никому ништо!Најјако би било Ливерпул да тепа 1-0, со гол у последните минути, и тоа гол на Суарез или авто-гол на Евра.
Оти претераа со тоа плачките за расизмот...![]()
И вие плачите како тоа Барса само глумеле, како Пепе е невина жртва бла бла бла па никому ништо!
И пак Барса ви бега 8 бода![]()
Па ние ништо не претеруваме, како мислиш тоа претеруваме?и, што има ова врска со Ливерпул - Манчестер?![]()
и, што има ова врска со Ливерпул - Манчестер?![]()
Па ние ништо не претеруваме, како мислиш тоа претеруваме?
Судот одлучи, знаеш како, и ако од ливерпул тоа цело време не го спомнуваат, никој за тоа нема да разговара.
Значи си створил погрешна слика, погрешно перцепираш кој тоа го претера со плачките! А сите знаеме дека повеќе плачат тие што губат.
Затоа го сметам твојот пост како неадекватен и колку само да се напише. Подобро пиши сакам да победат ливерпул и појасно ќе е!
--- надополнето: 22 септември 2012 во 17:19 ---
p.s. Еве најнова слика на фб. И според ова ние плачиме?
Малку ти беше расправии со „каталонци“ па посака со конгломерат на најлошото од сите навивачи на светот да се соочиш?![]()
Ако е така добро, јас мислев дека зборуваш за навивачите!Бате, не ти. Претеруваат Евра, Антон Фердинанд итн... Веќе глупаво е ова со расизмов....
Ако го сметаш за неадекватен јбг, немораше да ме цитираш со најдетскиот можен одговор: „А (тимот за кој навива членот) бе шо? Катастрофа сте вие.“
Ватевер, небитно, ете ко шо викаш „пишав само за да напишам“ и нема потреба од продолжена дискусија.
Ако е така добро, јас мислев дека зборуваш за навивачите!
А тоа што се претера се претера но тоа не е наша грешка или грешка на клубот!
Уште подобро ако не е најнова, со тоа се докажува кој плачи и кој напиња со тоа(со ЕлНињо што праевме муабет, му докажував кој плаче). Инаку сликата ја видов денес на 4-5 профили па мислев дека е поноваВелиш најнова, а?
Уште подобро ако не е најнова, со тоа се докажува кој плачи и кој напиња со тоа(со ЕлНињо што праевме муабет, му докажував кој плаче). Инаку сликата ја видов денес на 4-5 профили па мислев дека е понова
p.s. А заборавив дека кај вас се е поврзано со историјата, па и сликите не се од сега, од минатото се![]()
Немам потреба да се вадам јас, дека уште плачите за таа ситуација тоа е факт, а сликата признавам, мислев дека е нова зошто сега ја видов, но чим сеуште се користи тоа е аргумент плус за мене во конверзацијата со друга особа која мислеше дека ние сме тие што напињаме!Прво напаѓаш зошто е најнова (демек стариот алудира на помирување, а ние, скаузерите сереме), за потоа да велиш дека е подобро што не е најнова зошто со тоа сме докажувале нешто....бла бла!!
Добар си, добааааааар......знаеш да се "извадиш" од ситуација.