Ливерпул-Манчестер Јунајтед(23.09, недела, 14.30)

Прогноза за натпреварот?

• Победа на Ливерпул

Гласови: 50 33,1%
  • Победа на Манчестер Јунајтед

Гласови: 78 51,7%
  • Нерешено

Гласови: 23 15,2%

• Вкупно гласачи
    151
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
ОМГ темава е за дербито или за Фемили Гај :pos:

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Многу статистички показатели се јасни дека навивачите на Манчестер ја создаваат најголемата ретардирана маса во Македонија и пошироко.

Едноставно, сите се согласуваме дека, бар во Македонија, мнозинство од населението е ретардирано.

Мнозинство од мнозинството ретардирано население навива за Манчестер Јунајтед.

Жалам, штета.

:icon_mrgr::icon_mrgr:
A fair point actually. :D
Ама во последно време има тенденција ова да се промени, па којзнае, можеби еден ден и нема да бидеме најретардираните фанови...one can only dream, I guess.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Zasto nema da igra Enrike?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Bolje idi u kladionica igraj singl kec u kec.
Ne trazhi od nego brojchinja. Ke te izlazhe oti ne si Man. Utd fan.
И тоа што викаш "друже", паметно зборуваш. :pos:
--- надополнето: 22 септември 2012 во 15:28 ---
Zasto nema da igra Enrike?
Зошто е дрво...само што ни се ебе цела концепција, зошто Џонсон ќе игра на негово место а Кели десно....што ќе биде најслабиот дел од целата игра на ЛФЦ

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
И тоа што викаш "друже", паметно зборуваш. :pos:
--- надополнето: 22 септември 2012 во 15:28 ---

Зошто е дрво...само што ни се ебе цела концепција, зошто Џонсон ќе игра на негово место а Кели десно....што ќе биде најслабиот дел од целата игра на ЛФЦ
Па добро може оди лево Џонсон за да се неутрализира Валенсија, сепак поопасен е од таа десна страна додека Нани повеќе преферира да влага централно кога игра од лево. Може и Даунинг да биде бек, физички силен е ако веќе ништо друго, ама го немам гледано како изиграл ко бек, вие си знаете =)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Колеги мои шо навивате за Ливерпул (овој Чомбе стврно ми е колега, а заради тоа ми ие да се фрлам од НЕОКОМ ...:icon_lol: ), имате забележано дека најголем дел од фудбалерите шо ке дојдат во Ливерпул стануваат дрва?! Озбилно...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Колеги мои шо навивате за Ливерпул (овој Чомбе стврно ми е колега, а заради тоа ми ие да се фрлам од НЕОКОМ ...:icon_lol: ), имате забележано дека најголем дел од фудбалерите шо ке дојдат во Ливерпул стануваат дрва?! Озбилно...
Купете го Величе. Он веќе има достигнато максимално ниво на дрво така да ќе може само да напредува

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Па добро може оди лево Џонсон за да се неутрализира Валенсија, сепак поопасен е од таа десна страна додека Нани повеќе преферира да влага централно кога игра од лево. Може и Даунинг да биде бек, физички силен е ако веќе ништо друго, ама го немам гледано како изиграл ко бек, вие си знаете =)
Па искрено да ти кажам јас лично пре би идел со игра на Џонсон и Даунинг по бочните позиции, него Кели и Џонсон. Некако Кели не ме импресионираше сезонава...за разлика од тоа што Даунинг беше попродуктивен како лев беГ него како крило. Ќе видиме што ќе извади Роџерс.

Според мене ќе биде

Реина - Кели, Агер, Шкртел, Џонсон - Џерард, Ален, Шелви - Борини, Суарез, Стерлинг.

Со тоа што Борини би играл по крилна позиција а Суарез како шпиц, а само тој знае зошто на овие двајца не им ги смени позициите. Суарез создава шанси а е зицераш, за разлика од тоа Борини БИ ТРЕБАЛО да биде тој што ќе егзекутира. Борини кога ќе прими топка на корнер знаме или по страна, не знае што да прави со неа, се губи целиот и ја враќа назад, не е воопшто креативен, затоа треба да биде најистурен. Мислам дека Стерлинг ќе ви создаде најмногу проблеми. Гори малиот.
--- надополнето: 22 септември 2012 во 15:40 ---
Купете го Величе. Он веќе има достигнато максимално ниво на дрво така да ќе може само да напредува
Го купивме Даунинг за тоа....а Biafran Jet Set ?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Прашање е на време кога Даунинг ќе го врати приматот на најдобра левица на Островот...:icon_lol:
Зависи за кој остров мислиш. Може да го пуштиме да игра на Голем Град во Преспанско.....има да ГАЗИ дечкото :pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Најјако би било Ливерпул да тепа 1-0, со гол у последните минути, и тоа гол на Суарез или авто-гол на Евра. :D

Оти претераа со тоа плачките за расизмот... (n)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom