- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Море таму Роџерс да бидит однесен. Ќе се вратит ко Ернест Хемингвеј.Зависи за кој остров мислиш. Може да го пуштиме да игра на Голем Град во Преспанско.....има да ГАЗИ дечкото
Море таму Роџерс да бидит однесен. Ќе се вратит ко Ернест Хемингвеј.Зависи за кој остров мислиш. Може да го пуштиме да игра на Голем Град во Преспанско.....има да ГАЗИ дечкото
Aman be, ti mnogu svilen si bil.друже не сум алкохоличар јас !!!
Желбите са едно можностите друго.Најјако би било Ливерпул да тепа 1-0, со гол у последните минути, и тоа гол на Суарез или авто-гол на Евра.
Оти претераа со тоа плачките за расизмот...
И вие плачите како тоа Барса само глумеле, како Пепе е невина жртва бла бла бла па никому ништо!Најјако би било Ливерпул да тепа 1-0, со гол у последните минути, и тоа гол на Суарез или авто-гол на Евра.
Оти претераа со тоа плачките за расизмот...
и, што има ова врска со Ливерпул - Манчестер?И вие плачите како тоа Барса само глумеле, како Пепе е невина жртва бла бла бла па никому ништо!
И пак Барса ви бега 8 бода
Па ние ништо не претеруваме, како мислиш тоа претеруваме?и, што има ова врска со Ливерпул - Манчестер?
Малку ти беше расправии со „каталонци“ па посака со конгломерат на најлошото од сите навивачи на светот да се соочиш?и, што има ова врска со Ливерпул - Манчестер?
Бате, не ти. Претеруваат Евра, Антон Фердинанд итн... Веќе глупаво е ова со расизмов....Па ние ништо не претеруваме, како мислиш тоа претеруваме?
Судот одлучи, знаеш како, и ако од ливерпул тоа цело време не го спомнуваат, никој за тоа нема да разговара.
Значи си створил погрешна слика, погрешно перцепираш кој тоа го претера со плачките! А сите знаеме дека повеќе плачат тие што губат.
Затоа го сметам твојот пост како неадекватен и колку само да се напише. Подобро пиши сакам да победат ливерпул и појасно ќе е!
--- надополнето: 22 септември 2012 во 17:19 ---
p.s. Еве најнова слика на фб. И според ова ние плачиме?
Не очекував дека ќе ме цитираат за тоа...Малку ти беше расправии со „каталонци“ па посака со конгломерат на најлошото од сите навивачи на светот да се соочиш?
Ако е така добро, јас мислев дека зборуваш за навивачите!Бате, не ти. Претеруваат Евра, Антон Фердинанд итн... Веќе глупаво е ова со расизмов....
Ако го сметаш за неадекватен јбг, немораше да ме цитираш со најдетскиот можен одговор: „А (тимот за кој навива членот) бе шо? Катастрофа сте вие.“
Ватевер, небитно, ете ко шо викаш „пишав само за да напишам“ и нема потреба од продолжена дискусија.
Грешка е што имате мајмуни, крапинци, орангутани во тимот...Ако е така добро, јас мислев дека зборуваш за навивачите!
А тоа што се претера се претера но тоа не е наша грешка или грешка на клубот!
Уште подобро ако не е најнова, со тоа се докажува кој плачи и кој напиња со тоа(со ЕлНињо што праевме муабет, му докажував кој плаче). Инаку сликата ја видов денес на 4-5 профили па мислев дека е поноваВелиш најнова, а?
Прво напаѓаш зошто е најнова (демек стариот алудира на помирување, а ние, скаузерите сереме), за потоа да велиш дека е подобро што не е најнова зошто со тоа сме докажувале нешто....бла бла!!Уште подобро ако не е најнова, со тоа се докажува кој плачи и кој напиња со тоа(со ЕлНињо што праевме муабет, му докажував кој плаче). Инаку сликата ја видов денес на 4-5 профили па мислев дека е понова
p.s. А заборавив дека кај вас се е поврзано со историјата, па и сликите не се од сега, од минатото се
Немам потреба да се вадам јас, дека уште плачите за таа ситуација тоа е факт, а сликата признавам, мислев дека е нова зошто сега ја видов, но чим сеуште се користи тоа е аргумент плус за мене во конверзацијата со друга особа која мислеше дека ние сме тие што напињаме!Прво напаѓаш зошто е најнова (демек стариот алудира на помирување, а ние, скаузерите сереме), за потоа да велиш дека е подобро што не е најнова зошто со тоа сме докажувале нешто....бла бла!!
Добар си, добааааааар......знаеш да се "извадиш" од ситуација.