Ливерпул-Манчестер Јунајтед(23.09, недела, 14.30)

Прогноза за натпреварот?

• Победа на Ливерпул

Гласови: 50 33,1%
  • Победа на Манчестер Јунајтед

Гласови: 78 51,7%
  • Нерешено

Гласови: 23 15,2%

• Вкупно гласачи
    151
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.691
Поени од реакции
21.182
според муабетиве тука што се водат, догодина титулата на ливерпул во втора лига ќе вреди повеќе од пласман во лига на шампиони .... !! прашањето е дали ќе се рачуна како 19та или како 17та !!!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
според муабетиве тука што се водат, догодина титулата на ливерпул во втора лига ќе вреди повеќе од пласман во лига на шампиони .... !! прашањето е дали ќе се рачуна како 19та или како 17та !!!
Ај и тебе ќе те прашам за лото, што да уплатам, кои бројчиња да ги пуштам?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Како е кај мене пред компјутер кога се читаaт постoви од фанови на луверпул кој објаснуваат за историја и каков фудбалски колектив биле/се...

p.s. сори за лошиот квалитет морав со мобилен да сликам зашто батериите на апароатот ми беа празни а мораше брзо да се реагира во смешнава тема !!!
Колку години имаш? Од ова шо го пиша те замислувам ко дете на кое неговите му купуваат чоколатца секој ден, си седи пред компјутер на форум и едвај чека да лапне гомце некое. Или пак возрасен човек кој сам си купува чоколатца и си јаде дур седи на форум. Како и да е, ај иди излези малце на воздух, најди другарче некое, играј си фудбал, спортувај или прај било каква активност. Си напраил пуканки, сликал со телефон, ја стаил сликата у компјутер, ја аплоуднал на некоја страна, па ја линкувал на кајгана, се со цел моето мислење да го прикаже на "штосен" начин. Браво, успеа у животот дудук еден.

Не го бутај газот кај што некои стапови си мерат. Колегата твој кој е порационален од тебе сакаше да знае за тоа како ги третираме ние нашите младинци и му објаснив. Ти ако имаш нешто против, бутни си прст у гз и седи си така.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.691
Поени од реакции
21.182
Колку години имаш? Од ова шо го пиша те замислувам ко дете на кое неговите му купуваат чоколатца секој ден, си седи пред компјутер на форум и едвај чека да лапне гомце некое. Или пак возрасен човек кој сам си купува чоколатца и си јаде дур седи на форум. Како и да е, ај иди излези малце на воздух, најди другарче некое, играј си фудбал, спортувај или прај било каква активност. Си напраил пуканки, сликал со телефон, ја стаил сликата у компјутер, ја аплоуднал на некоја страна, па ја линкувал на кајгана, се со цел моето мислење да го прикаже на "штосен" начин. Браво, успеа у животот дудук еден.

Не го бутај газот кај што некои стапови си мерат. Колегата твој кој е порационален од тебе сакаше да знае за тоа како ги третираме ние нашите младинци и му објаснив. Ти ако имаш нешто против, бутни си прст у гз и седи си така.
Имаше една драма од Горан Стефановски ... "дупло дно" се викаше а многу ме интересира од кај му е идејата !!!

A, kaj ti e pivoto?!
(ne idat pukanki bez bira, ovaka mnogu americhki film furash) (n)
ili ti ne piesh pivo da ne ti porasne opafche. :)
друже не сум алкохоличар јас !!!

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
универзумот и глупавоста на фановите на ливерпул се неограничени ... иако за првото не сум сигурен ... рече Ryan Giggs :)
Многу статистички показатели се јасни дека навивачите на Манчестер ја создаваат најголемата ретардирана маса во Македонија и пошироко.

Едноставно, сите се согласуваме дека, бар во Македонија, мнозинство од населението е ретардирано.

Мнозинство од мнозинството ретардирано население навива за Манчестер Јунајтед.

Жалам, штета.

:icon_mrgr::icon_mrgr:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Многу статистички показатели се јасни дека навивачите на Манчестер ја создаваат најголемата ретардирана маса во Македонија и пошироко.

Едноставно, сите се согласуваме дека, бар во Македонија, мнозинство од населението е ретардирано.

Мнозинство од мнозинството ретардирано население навива за Манчестер Јунајтед.

Жалам, штета.

:icon_mrgr::icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom