Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Ај да не испадне никој не признава од навивачиве на Челзи.
Еве јас ќе кажам.Да Челзи нема најмногу навивачи во Англија има неколку екипи со повеќе навивачи.
Стварно не знам зошто дојде до дискусијава.
За Лондон беше муабетот , ама и ова се признава :D
Ни се може :ROFLMAO:
До лани сите други дискусијата против нас ја вртеа кон тоа дека немаме ЛШ. Иначе многу е глупо да се караме тука кој колку фанови имал во Лондон. Што ќе ми смени мене или тебе тоа што Арсенал имал повеќе фанови од Челзи во Лондон? :)
Ништо, само некој изнесе табела, на некој не му се допадна тоа што го виде и се разви непотребна дискусија.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
А јас па за болдираното зборувам. Никаде не го нареков твојот тим посран и слични :гомце:за разлика од тебе....После пак викај дека јас сум бил искомплексираниот.
--- надополнето: 22 септември 2012 во 14:02 ---
Епа јеби га, во право е, на место му е коментарот, без разлика дали „неговиот“ клуб е спомнат или не...:icon_mrgr:
И мене коментарите ми се на место, зошто вашиот клуб е стварно посран:гомце: , ама вас не ви одговара:icon_lol:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
И мене коментарите ми се на место, зошто вашиот клуб е стварно посран:гомце: , ама вас не ви одговара:icon_lol:
Tебе животот ти е таков, па затоа во title под аватар имаш искомплексиран апел. А и аватарот не е нешто поарен.

(според твојата логика БРЕ! )

:icon_mrgr:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
За Лондон беше муабетот , ама и ова се признава :D
Ништо, само некој изнесе табела, на некој не му се допадна тоа што го виде и се разви непотребна дискусија.
Па да де и за Лондон важи тоа.
Стварно не знам зошто на некој не би му се допаднало тоа кога тоа ништо не значи.
И Македонија на Европското кошарка имаше малце навивачи па направи поглем успех од земји како Франција на пр.
И да јасно ми е дека споредувам земја со екипа.

Навивачите доаѓаат со успеси.
Ако продолжат Челзи и Арсенал со вакви успеси во следните неколку години Челзи ќе има сличен број на навивачи со Арсенал.

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ако продолжат Челзи и Арсенал со вакви успеси во следните неколку години Челзи ќе има сличен број на навивачи со Арсенал.
Не е тоа мерило, Јунајтед нема најмногу титули во ЛШ, а и кога немаше најмногу во ПЛ имаше убедливо најмногу навивачи во светот. Така да тоа е релативно;)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Кога веќе постираш Саут Парк видеа како дел од конверзација со навивачи на Ливерпул постирај го легендарното:

OH MY GOD YOU SACKED KING KENNY ! YOU AMERICAN BASTARDS !

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Не е тоа мерило, Јунајтед нема најмногу титули во ЛШ, а и кога немаше најмногу во ПЛ имаше убедливо најмногу навивачи во светот. Така да тоа е релативно;)
Во право си дека е релативно.
Ама на пример Арсенал да не освојува титули секоја сезона а да завршува 3ти,4ти а Ливерпул (пример) да завршува 10ти секоја сезона нормално дека Арсенал за тој период ќе акумулира повеќе навивачи него Ливерпул иако севкупно Ливерпул ќе бидат потрофејни од Арсенал.

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Во право си дека е релативно.
Ама на пример Арсенал да не освојува титули секоја сезона а да завршува 3ти,4ти а Ливерпул (пример) да завршува 10ти секоја сезона нормално дека Арсенал за тој период ќе акумулира повеќе навивачи него Ливерпул иако севкупно Ливерпул ќе бидат потрофејни од Арсенал.
Toчно, Челзи последниве 10 години акумулира голем број на навивачи, како во Англија, така и во светот и ако продолжат со добри игри тој број нормално е дека ќе се зголеми!

S

Stivie G

Гостин
Toчно, Челзи последниве 10 години акумулира голем број на навивачи, како во Англија, така и во светот и ако продолжат со добри игри тој број нормално е дека ќе се зголеми!
Исто како што ќе се зголеми и бројот на сини навивачи во Манчестер :icon_lol:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom