Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сега си ептен изнервиран?Prometheus - 6/6.5 од 10, утре малце повеќе како и зошто.

Не, навистина не знам зошто имате потреба да раскажете нешто што се случило на крајот од филмот...Планина на Гневот (1968) http://www.imdb.com/title/tt0182367/
Не, навистина не знам зошто имате потреба да раскажете нешто што се случило на крајот од филмот...
Добро е детево. Малце е смотано, башка и папучар али во некои филмови може и да се види дека во него се крие некој талент за глума. А и мислам дека ја надмина таа фаза од кариерата која што е пропратена со филмови за тинејџ девојчиња и почнува сега да се опробува во посериозни филмови. А и ме интересира каков ке биде како Лоренс од Арабија, дали ке биде на ниво на Питер О'Тул или не. Можеби не, али сепак е интересно да се види тој обид.а шо е финтата шо толку го зборат космополис?
роберт патинсон, автоматска одбивност
дека е од Кроненберг, ја не очекувам ништо од филмов, ама ќе го ѕирнам пошто е од него...Кроненберг нема направено добар филм откако го напушти хорор жанрот, последен добар/интересен филм (у негов стил) му беше eXistenZ (1999).а шо е финтата шо толку го зборат космополис?
оцената е просек на имдб..
but then again, crash's director...
а шо е финтата шо толку го зборат космополис?
оцената е просек на имдб..
but then again, crash's director...
А и ме интересира каков ке биде како Лоренс од Арабија, дали ке биде на ниво на Питер О'Тул
Иначе, немојте да ја критикувате Kristen Stewart, пред да ги гледате,
The Runaways & Welcome to the Rileys,
Се надмина себеси...
А и ме интересира каков ке биде како Лоренс од Арабија, дали ке биде на ниво на Питер О'Тул или не. Можеби не, али сепак е интересно да се види тој обид.

Ќе прават римејк или што? Мислам дека не треба да го чепкаат еден од најдобрите филмови на сите времиња, али толку им е креативноста во Холивуд па ајде римејк на се што е пред 2000 год. А што е најбитно филмот го имам повторно гледано на Blu-ray и изгледа како сега да е снимен.
На ниво на Питер О'Тул, сериозен?![]()
Robert Pattinsonis to take another giant leap away from the mainstream after signing on to play TE Lawrence – better known as Lawrence of Arabia.Pattinson will featurein a forthcoming biopic, by the German directorWerner Herzog, of the formidable Middle East adventurer Gertrude Bell entitled Queen of the Desert.
Yet Pattinson's Lawrence looks set to play second-fiddle in Herzog's production, which instead focuses on the life and times of Bell. Naomi Watts has already signed up to play Bell, often referred to as "the female Lawrence of Arabia".