Лига на Шампиони 2012/2013

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.594
Поени од реакции
14.413
Ова за фановите на Барса и не мора да значи многу, не забележав јас тука на форумов тие да го прават пресвртот кој знае што, тоа обично некои дечишта по фб mesi zver hehe. А и не беше епик пошто играа против факинг Спартак Москва, и имаа 20 или не знам колку минути да го свртат натпреварот. А дека на Реал беше епик кам-бек, беше, зад нив е една од најлошите недели од кога е Мурињо тренер, порази, реми, па после тоа и она со Роналдо, и покрај сите тие работи на 5 минути до крајот од 1 - 2 негатива го вртат резултатот во своја корист, против шампионот на Англија, ретко кој после голот на Џеко веруваше во такво нешто, а не па после негативата во 84 минута. Добро сеа, не е до толку епик како овие два кам-бека погоре, али пак си е епик. :D

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.100
Поени од реакции
25.147
Не е епик зашто не беше финале, туку беше обична утакица од групите во ЛШ. Додека овие два пресврта на сликава се од финалиња, истиов пресврт да се десеше во финале, друг ќе беше муабетот. Затоа неможе да се споредува ова.

F

FuckYouAll

Гостин
^^^^ Ко ќе видам швабине како изгубиле мене ми е мака за нив, а ич не ги сакам.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.611
What the fuck? На неколку страни видов вакви слични глупости. Се е ова ок, меѓутоа ги нарекувам глупости, затоа што ниеден фан на Барса не го нарече ова EPIC comeback.
За нас ова беше само еден рутински натпревар(со многу грешки во одбрана), во кој бркавме резултат. Ова ни е трет пресврт во 7те натпревари досега сезонава(против Реал во Супер-купот и против Осасуна во лигата). Дали секој ебан пресврт е epic? На некој начин да, задоволство е кога ќе се вратиш од негатива, ама ова на Барса ниту на Реал не беа epic пресврти. Прво коло ЛШ е, дај олабавете(мислам на оние кои пресвртот го славеа како да освоиле ЛШ).

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
What the fuck? На неколку страни видов вакви слични глупости. Се е ова ок, меѓутоа ги нарекувам глупости, затоа што ниеден фан на Барса не го нарече ова EPIC comeback.
За нас ова беше само еден рутински натпревар(со многу грешки во одбрана), во кој бркавме резултат. Ова ни е трет пресврт во 7те натпревари досега сезонава(против Реал во Супер-купот и против Осасуна во лигата). Дали секој ебан пресврт е epic? На некој начин да, задоволство е кога ќе се вратиш од негатива, ама ова на Барса ниту на Реал не беа epic пресврти. Прво коло ЛШ е, дај олабавете(мислам на оние кои пресвртот го славеа како да освоиле ЛШ).
Точно така, сликата е за тие што не мислат како тебе.
И плус јас не ја направив, ја најдов и ја постирав, интересна ми беше.
позз друже

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom