Горан Пандев

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.310
Поени од реакции
8.296
Италијанскиот спортски канал во Струмица
"Интер ТВ"правеше репортажа за Пандев
Италијанскиот спортски канал "Интер ТВ" изминативе денови престојуваше во Струмица,во родниот град на Горан Пандев. Покрај репортажа за Градот под Царевите кули, гостите од Италија ги снимија и фудбалските терени во Струмица, од каде што нашиот најдобар фудбалер ги направи првите чекори на тајните на фудбалската игра. Ги снимаа и другарите на Пандев, а направија и репортажа во Турново, на фудбалскиот клуб Хоризонт Турново, каде неговиот брат Сашко настапува.
Италијанците во Струмица го проследија и мечот од Лигата на шампионите помеѓу Челзи и Интер. Првото полувреме од натпреварот го гледаа во домот на семејството Пандев, додека пласманот на Интер меѓу најдобрите осум клуба на стариот континент го прославија во кафулето на Горан Пандев "19".

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ако најде некој линк од ова кога ке излезе нака пушта ОДМА!:smir:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Луѓе, што велите за играта на Пандев вчера против ЦСКА Москва?

Јас мислам дека беше одличен и немаше среќа што не постигна гол. Имаше многу шанси и многу удари, но сè некако одбраната наоѓаше начин да му ги спречи ударите.

Повторно, Пандев покажува зошто е во првиот тим на Интер. :vozbud: :zver: :aplauz: :eek:lee:

Член од
4 март 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Дада солидна игра од горан пандев, сепак мислам требаше да реализира.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.916
Поени од реакции
44.916
Се убаво направи само немаше среќа, т.е. од гол линија му ја извадија топката иначе начинот на кој го помина Акинфеев му беше ебење, штета не даде гол, ке идеше тој потег на највани шпици гарант. :)
Е сеа секунди беа у прашање, со оглед дека двајца играчи на ЦСКА отидоа да чуваат гол линија, Милито беше сам али во ваква ситуација 99% од играчите шутираат, така изреагира и Пандев и не му замерувам за истово.
Криво ми е што Снајдер не ги реализираше зицерите, во далеку подобра ситуација беше од оваа на Пандев.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Го закачи малку Акинфеев ако забележа на снимката, таман да го попречи... штета.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Мене ми е криво шо Милито не е толку тимски играч како Ето.....

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Го закачи малку Акинфеев ако забележа на снимката, таман да го попречи... штета.
Требаше да падне знаеме дека има и актерски способности.Акинфеев пушти рака да го соборува кога виде дека го помина но Пандев остана на нозе.Еве овде се гледа ако ви отвори
http://www.megavideo.com/?v=G11CD5YS

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Некој слика од Пандев кога играше за Лацио кога го соблече дресот на блуза со Тоше Проевски ако може да најде некој ми треба.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ах Цезар Цезар.Прво со Рома сеа со Фиорентина, слободно да си бараме голман а на онај клоците.Човекот титула не кошта со неговине грешки све да му ебам.А за Пандев немам коментар, КАМЕН Е ЧОВЕКОН.Ајде сеа да си чекаме Лацио да ја победи рома
Само едно ке кажам, Пандев дрвооооо !!!!! :tapp:
:tv:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.310
Поени од реакции
8.296
Повторно струмичани ќе го бодрат Пандев
Горан Пандев повторно ќе добие поддршка од своите струмичани на првиот полуфинален натпревар од Лигата на шампионите помеѓу Интер и Барселона, кој вечерва се игра во Милано. Една мала група негови сограѓани, меѓу кои и неговиот брат Сашко, во неделата попладне отпатуваа за Италија, а на уште 50-ина симпатизери на фудбалот не им беше оневозможено да се најдат на "Џузепе Меаца" зашто навреме не обезбедија влезници за натпреварот. Во овој мал навивачки карван, кој е опремен со македонски знамиња и со знамиња на Интер, ќе бидат и родителите на Пандев, Снежана и Ристо, како и мајката на неговата сопруга Надица.
- Горд сум што Горан од струмичките полјани израсна во вонсериски фудбалер и стигна своите фудбалски вештини да ги презентира на најпознатиот фудбалски храм во Италија, и тоа против екипа како Барселона, која, според мене, игра технички најдопадлив фудбал на светот - ни изјави пред поаѓањето бившиот тренер на Пандев Илија Матеничаров.

ps.имам некое претчуство дека вечарва ќе биде главен играч ба интер во победата против барса :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom