Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
545356_358689114205695_481547145_n.jpg

298489_10151205791040851_678158622_n.jpg

само немој да ми се изгубиш со постовите во втората половина од сезоната и да викаш како не пишувате вие на кајгана само на фб ... ние сме тука и кога тепаме и кога губиме, вас ве има само кога добро ви оди добро, тоа е факат !! тоа е разликата ;)

само немој да ми се изгубиш со постовите во втората половина од сезоната и да викаш како не пишувате вие на кајгана само на фб ... ние сме тука и кога тепаме и кога губиме, вас ве има само кога добро ви оди добро, тоа е факат !! тоа е разликата ;)

Нас не немаше на форумов скоро цело време претходните две сезони. И едната и другата сезона бевме пред вас, така да не ти држи вода тоа дека не ни одело добро, па затоа не немало.

Кој е падобранецов што му се нелегални последниве 3 сезони? Веројатно е нaвивач на Интер зошто од тогаш Интер нема освоено ништо:). Демек пред тоа се беше ОК ама сега не чини:pos:

Може некој да кажи кој води во број на голови и во број на асистенции ? мала статистика

и по број на пенали статистика ако може :pos:

пс: Глеајќи ја формацијата на интер вечер , 1х на сите пари да се игра ова треба :D

Кој е падобранецов што му се нелегални последниве 3 сезони? Веројатно е нaвивач на Интер зошто од тогаш Интер нема освоено ништо:). Демек пред тоа се беше ОК ама сега не чини:pos:
И пред тоа се местело,и сеа се мести.Ама сеа во огромни размери.Види ги јуве денескка или еве уште подобро рома.. ако затебе она е легално тогаш ти си имаш проблем не јас

и по број на пенали статистика ако може :pos:

пс: Глеајќи ја формацијата на интер вечер , 1х на сите пари да се игра ова треба :D
Лани ве немаше да зборите за пеналите или ви одговараше што за Јуве цела сезона беа досудени 2 пенали.
И еве по тебе, што требаше да направи судијата по стартот над Асамоа? Да го погали по косичката играчот на Џенова?

И пред тоа се местело,и сеа се мести.Ама сеа во огромни размери.Види ги јуве денескка или еве уште подобро рома.. ако затебе она е легално тогаш ти си имаш проблем не јас
А ти демек ги гледаше двете утакмици па знајш зошто имаше пресврт на резултатите.
Ако те интересира за рома незнам ама за Јуве прашај си ќе ти објаснам.

Што да видам на Јуве денеска? Што тоа наместија денес, жити се, просветли ме?

Нас не немаше на форумов скоро цело време претходните две сезони. И едната и другата сезона бевме пред вас, така да не ти држи вода тоа дека не ни одело добро, па затоа не немало.

па тоа е .. се јавувате на форум само кога тепате, по обичај во есен повеќе ве има ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom