PES 2013

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
За PES се прави исклучок, :) играта е легендарна, на PS1 сум се оставал на Winning 11, и пред тоа што имаше едно кинеско или какво и да беше. иначе за графика no thanks, се тоа е под low сетинзите на pc, чим BF3 со високи текстури пач, (од 2ГБ) на PS3 изгледа видно полошо од PC верзијата на low све е јасно.

За PES се прави исклучок, :) играта е легендарна, на PS1 сум се оставал на Winning 11, и пред тоа што имаше едно кинеско или какво и да беше. иначе за графика no thanks, се тоа е под low сетинзите на pc, чим BF3 со високи текстури пач, (од 2ГБ) на PS3 изгледа видно полошо од PC верзијата на low све е јасно.

Играта е баш легендарна, онака.. за во легендите, последна одлична беше Winning 11 oти. :icon_lol:

Зошто не ви го сфаќам муабетот? Кои се евреите? Го знам заливот, ама евреиве? ИЛи буквално да не мислите?:eek::D
Во Израел беше порано пуштена играта поради некој празник или нешто слично и денес ја качија на интернет, веќе има и mini image така да може да се игра.

Дајте бе линк нема никаде ни на замунда ни на заливот!!

Најдов ја некоја верзија, ја симнуем. Ќе видиме откако ќе се симне дали е легитимна. АКо има крак, ок, ако не, ќе чекаме.

Најдов ја некоја верзија, ја симнуем. Ќе видиме откако ќе се симне дали е легитимна. АКо има крак, ок, ако не, ќе чекаме.

Ајде ако сакаш пушти пп со линк кај ја најде да видиме. :) Фала

Торентот од каде што ја најдов е тргнат, плус откако ја стаив у 22:08+- некоја минута за брзо време ми се симнаа само 22.2% и може едно 3 саати веќе не е мрдната.

Google резултат. Ако сакате како мене да бидете, првиот резултат од h33t симнете го.
Јас ја симнував од третиот резултат, ама ја има веќе по торенти, ама уште не мрда. Моментално ми дава 0 сидери со 37 личери.

Откако ќе се сметни пишете шо како :)
Ако бива да ја сефтосаме и ние на нашиве машини.

a бе до пред некој ден на Њикипедија и нас не пишуваше, мацедониа и стоеше тројка teams players are fictiona,l сега не нема??? Ова гејциве замешале прсти изгледа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom