PES 2013

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
dali znaete dali ima nekoj patch so koj na PES 2011 moze da se napravat najnovite transferi od ovoj preoden rok?

Второво демо некако повише ми се свиѓа особено тоа како е направено пред поочетокот на мечот.Исто така има една идиотска работа која многу ме изнервира,кога играв со реал против јунајтед ја играв со црни дресови и судијата беше облечен во црно така што на моменти мислев дека судијата е мој играч и неколку акции ми се заебаа поради тоа. :mad:

Играва ќе ја биде годинава, за првпат 2в2 е помалце багирано него 1 на 1.

П.с. Изглејте го гејмплеј демово за Metal Gear Ground Zeroes, играта иде на Fox engine-от - истиот енџин на кој ќе биде и PES 2014!

Приметете како се движат јакните, односно облеката - барем дресовите има да биде "еротики". :)

Играва ќе ја биде годинава, за првпат 2в2 е помалце багирано него 1 на 1.

П.с. Изглејте го гејмплеј демово за Metal Gear Ground Zeroes, играта иде на Fox engine-от - истиот енџин на кој ќе биде и PES 2014!

Приметете како се движат јакните, односно облеката - барем дресовите има да биде "еротики". :)

мислам дека на НБА 2к13 се пафтаат дресовите и шорцевите

На официјалната страна на конами за ПЕС, многу им се жалат за второво демо, било како ПЕС 2012.
Еден пиша демек се шушкало како ова демо е направено пред првото.:confused:

Демото (второто) според мене е супер, се надевам дека скроз иста така ќе биде и играта...

Додека Конами го пушти 2рото демо за компјутер, ќе излезе фулл верзијата :pos: Секоја година може една недела пред официално да почне продажба излага играта по торент сајтовите..се заборавија со 2рото демо..

Untitled.jpg

Ова ми се појавува кога ја уклучувам играта. Знае некој до што може да биде и како може да го решам проблемов? И на ПЕС 2012 ми се случуваше истото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom