Горан Пандев

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Ако ја напушти Италија цела кариера ќе му помине како играч од странство. Башка треба да се навикнува на нов живот, на нов стил, да учи нов јазик и уште многу други работи. Во Италија му е супер а има доволно квалитет да игра во прв тим на Интер, Јуве или Милан.

Немојте да го споредувате со Панчев. Панчев е играч кој стои во шеснаесетникот и чека топка од средниот ред. Пандев е напаѓач кој зане сам да си направи простор, знае да проигра знае да игра поповлечено.

пс Ако дојде во Интер ќе си го пријавиме во Лига на Шампиони како младинец и нема да треба да бркаме никого хахахаха
донекаде си у право, али сепак нема да оди на Сибир фудбал да игра, па тука ќе се мота негде, Германија,Шпанија евентуално Англија, таму малце ќе му треба време... незнам скептичен сум, не мислам дека ќе му биде дадено време за уклопување, еднаш не се покаже и ќе го бапнат бек-ап за првотимците...

Абе дали ќе види или не ние незнаеме , ама знаеме дека ќе му капнуваат по 2 милинои евра најмалце за плата и со интер ќе си освои скудетото и ќе игра у лига на шампиони :):):)
е тоа да, ќе се врати побогат и од Панчев али ќе се мачи многу за да стигне до некоја минутажа...

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Добро му е во италија, другите лиги се прејаки за него(реалност):toe:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Дали Лотито поднесе жалба за пресудата?

Доколку не поднесол може да чека краен рок за поднесување на жалба. На пример да речеме дека за 10 дена од сега а тоа е 3 Јануари. Потоа дур жалбата се разгледа и пресуди треба 30 дена и со тоа завршува трансфер периодот а и мислам рокот на пријавување на играчи за во ЛШ. Секако доколку пресудата е во корист на Пандев.

Мислам дека доколку Лотито не поднесе жалба ќе чека краен рок за тоа да го стори односно се повеќе да ѓи одолговлекува работите.

Инаку веќе уште во летниот период се шпекулираше за Пандев и Интер, а притоа и Јонуз потврди дека Пандев ќе премине во голем клуб. Тоа би требало да значи дека договор има, а во тоа време никаков Милан нит Јувентус не беа споменувани. Можам да речам дека 99% Пандев преминува во Интер, сакале вие тоа или не.
Ви кажав повеќе пати Пандев не треба да чека на жалбата за да потпише со друг клуб.Значи уште денес Пандев е слободен и само треба да чека да се отвори трансвер пазарот за да потпише.
А жалбите ретко кога успевале од 100 една успева.

Добро му е во италија, другите лиги се прејаки за него(реалност)
Треба да знаеш во Италија успеваат само најдобрите фудбалери.Според тебе ако дојдат Флечер и Крауч ќе растурат во Италија оти многу е лесна лигата.Колку ѕвезди фудбалери од Шпанија и Ангилија во Италија 0 биле.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Добро му е во италија, другите лиги се прејаки за него(реалност):toe:
ајдеее шо кажа сеа :wtf:
и за Роналдо сигурно Англија беше прејака па затоа не отиде
и Армандо веројатно беше тапа за Англија или пак Малдини за Шпанија...

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
се надевам дека нема парите да му бидат во преден план,туку ќе одбери и првотимски статус,се разбира во тим каде ќе може и да го задржи ! па со среќа нека му е

viola

FORZA VIOLA
Член од
3 февруари 2008
Мислења
485
Поени од реакции
11
Da zborime realno, ako otide vo inter ili juventus ke si ja gree klupata, ke vlaga po 20 min na kup
ako otide vo fiorentina garantirano mu e mesto vo prv tim, baska liga sampioni ke igra i ke napreduva vo karierata

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Малку му беа на гомнарот Лотито 20м за играч со 1 година од договорот, сеа остана со ку*от во раце.

Браво царе, само напред!

(п.с. Ела во Челзи бе, најголема плата ќе ти дадеме) :) :helou:

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Пандев за А1 изјави дека негово е да одбере помеѓу Јуве , Интер и Милан.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Рално во Јувентус ќе игра повеќе другите се веќе потрошени напаѓачи освен Јакинта.Во Милан Пато го гледам пред него со другите може да се носи.
А Интер тука ништо не се знае еден тон офанзивци некои играат 5 минути во сезоната.Суазо,Ето,Милито,Мансини,Арнаутович,Балотели,Кварезма.Ќе треба јака чистка.Суазо,Мансини,Арнаутович,Кварезма некој ако не и сите ќе треба да си одат.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Ова сега му е најбитен момент во кариерата, каде и како ќе продолжи да игра. Важно се раздели од еден таков смешен клуб каков што е Лацио, и од кловнови како Лотито. Според мене, најдобро решение би му бил Јувентус, кој и така има сериозни проблеми со напаѓачите, ништо чудно Пандев да е човекот што ќе експлодира во Јуве, заедно со Диего може да бидат добар тандем.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Конечно слобода за нашиот бисер!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Него се сум преспал, дури и коментари од типот на баба Ванѓа коа сборува за фудбал!:kesa:
Него ај за тоа е форумот, кој шо сака тоа ке напише.

Ај и од мене таков тип на коментар , за да се вклопам во друштвото!

Пандев ако изјавил дека сака да остане во Италија не мора да значи дека ке остане, оти нели изјави дека сакаше да остане и во Лацио!
Значи тој сака но доколку му се укаже шанса ке си ја искористи.

Јас би сакал да ја напушти Италија, за да му се намали притисокот, кој ке биде и тоа како голем и тоа за било кој клуб да потпише.
Затоа мислам дека најдобро ке биде доколку слета на островото читај Ливерпул.
Тоа веке сум го пишал овде повеке пати. Дури и тоа ми е како некое претчуство, затоа шо се ми се поклопува сега.
Газдите на Ливерпул штотуку дадоа дозвола за купување на 2-3 играчи во Јануари.
На Ливерпул и тоа како му фали играч од типот на Пандев, кој може да делува на сите 4 позиции во нападот, и ДА, мислам дека и тој одлично би се вклопил, без разлика шо некои овде прокоментираа дека е слаб за во лига надвор од Италија читај Англија.

Но секако ова е мое претчуство и моја желба!:vozbud:

Но батали се, голготата заврши за Пандев и тоа ми е најмило, сега и да отиде во треторазреден клуб пак би навивал за него и тој клуб.:toe:
Секако дека би ми било мило да отиде во некој од големата Италијанска четворка.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Со среќа нека му е :pipi:!, Би сакал во дресот на Челзи да го видам.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Се е ОК ќе го респектираме секој негов избор, се си има предности и недостатоци. На пример во Јувентус би играл повеќе ама ЛШ си е ЛШ, желба на секој фудбалер и тоа може да биде пресудно.

Она за Меаца или Сан Сиро, тоа Бранко Илиевски од Телма го имаше објавено на Facebook, незнам колку е точно. Во секој случај мислам дека борбата ќе биде помеѓу Милан и Интер.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Ви кажав повеќе пати Пандев не треба да чека на жалбата за да потпише со друг клуб.Значи уште денес Пандев е слободен и само треба да чека да се отвори трансвер пазарот за да потпише.
А жалбите ретко кога успевале од 100 една успева.

Треба да знаеш во Италија успеваат само најдобрите фудбалери.Според тебе ако дојдат Флечер и Крауч ќе растурат во Италија оти многу е лесна лигата.Колку ѕвезди фудбалери од Шпанија и Ангилија во Италија 0 биле.
Далеку од тоа е дека се разбираш од фудбал... Зошто Шевченко не успеа во Челзи...е сега ќе ти каже батко ти...Многу голема е разликата меѓу фудбалот во италија и фудбалот во англија , се игра сосем на различен начин англичаните играат повеќе по земја а италјанците само со нафрлени топки... А имаш доказ дека англиската лига е појака од италјанската е тоа што Англиската е најдоббра лига во светот а италјанската 4-5
Btw: Кажи ми еден играч што бил избран за најдобар играч на светот од италјанската лига, бидејки викаш таму успеале само најдобрите фудбалери

Kajgana Shop

На врв Bottom