Горан Пандев

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
А од Анкона после во Лацио на позамјмица отиде или го купија?:tapp:

хахах
Во Лацио го купија. Ти што не напиша „зошто во Лацио го дадовте?“

Целта на позајмиците е да се калат децата, да соберат искуство, знаење, па ако се покажат во лигата, да се вратат во клубот. Интер има навика и да продаде фудбалер во дел од трансфер па да го купи ако подоцна тој се докаже. Тоа не е ништо ново, Адриано беше продаден па повторно купен. Сега истото може да биде и со Пандев.

Од генерацијата на Пандев во Примавера, Оба-Оба Мартинс доби шанса, ама се покажа дека има премало искуство и покрај талентот, па на крај мораше да замине. Истото ќе се случеше и со Пандев. За среќа, сега тој може да се врати како вистински играч.

То је... во секој случај, најважно е што го доби спорот. Понатаму, со среќа!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Во Лацио го купија. Ти што не напиша „зошто во Лацио го дадовте?“

Целта на позајмиците е да се калат децата, да соберат искуство, знаење, па ако се покажат во лигата, да се вратат во клубот. Интер има навика и да продаде фудбалер во дел од трансфер па да го купи ако подоцна тој се докаже. Тоа не е ништо ново, Адриано беше продаден па повторно купен. Сега истото може да биде и со Пандев.

Од генерацијата на Пандев во Примавера, Оба-Оба Мартинс доби шанса, ама се покажа дека има премало искуство и покрај талентот, па на крај мораше да замине. Истото ќе се случеше и со Пандев. За среќа, сега тој може да се врати како вистински играч.

То је... во секој случај, најважно е што го доби спорот. Понатаму, со среќа!
Извини требаше да напишам мислев дека ќе сватите знаеме дека во Анкона на позајмица мегутоа и таму одигра одлично па од таму го виде и купу Лацио е сеа дали за Станкович или некој друг парт деал беше не се сеќавам до толку

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.092
Поени од реакции
45.987
A furious Claudio Lotito has promised to fight on in response to the Lega Calcio's decision in favour of Goran Pandev - a ruling that has allowed the striker to break free from his contract with Lazio.

"The sentence was already written, which is why we made an appeal. I am tranquil in any case, all I can say is that this doesn't end here," the chief told Radio Radio.

"I will not give up, this is in no way over, then we will see who wins. I will not talk further now."

извор

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Лотито може слободно да плаче не му може веќе ништо на Пандев.Тој може да се жали но не може веќе да го спречи Пандев да потпише за кој сака.
Денес цела Италија му се смее.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Пред малку седев кај еден близок другар и гледавме SkySport24 на која Пандев се јави после пресудата и даде коментар за целата ситуација..Со оглед на тоа дека Италијанскиот јазик ни е малку познат само неколку работи можеше да се преведат односно разберат...

Изјави дека : Лотито не е соодветен претседател на еден клуб кој има доста голема репутација во Италија; Срекен е поради тоа што имал подршка од фудбалерите и неговата фамилија и Прво сака да оди во Македонија да се види со неговата фамилија па после ке одлучи кај ке ја продолжи неговата кариера.

Италијанските спортски медиуми како приоритет го завзедоа пандев и застанаа на негова страна...

Честитки за Пандев и лична желба ми е да го видам во црно синиот дрес... :helou:

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
само едно ке кажам
МНОГУ МИ Е МИЛО ШО СЕ ОСЛОБОДИ ОТ ТОЈ МАФИЈАШОТ
а за кај ке игра понатаму не ми е мн важно

Член од
23 декември 2009
Мислења
9
Поени од реакции
1
И мене исто.Мило ми е покрај сите проблеми што му ги направија конечно ќе може човекот да игра фудбал.Читав нешто прееска дека демек Лотито рекол БИТКАТА НЕ Е ЗАВРШЕНА но ќе речам само може да го ... ( со извинување ) :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.092
Поени од реакции
45.987
Branko Ilievski BREAKING NEWS: PANDEV 100% OSTANUVA VO ITALIJA I TOA VO EDEN OD GOLEMITE KLUBOVI OD MILANO, KADE TOCNO ZA 2 DENA KE SE ZNAE, OVA GO POTVRDI PANDEV VO IZJAVA ZA TELMA VESTI OD 18:30 ( SPORTOT OKOLU 19:00 )

:toe:

P

PewDiePie

Гостин
Branko Ilievski BREAKING NEWS: PANDEV 100% OSTANUVA VO ITALIJA I TOA VO EDEN OD GOLEMITE KLUBOVI OD MILANO, KADE TOCNO ZA 2 DENA KE SE ZNAE, OVA GO POTVRDI PANDEV VO IZJAVA ZA TELMA VESTI OD 18:30 ( SPORTOT OKOLU 19:00 )

:toe:
Реално гледано Интер,позаинтересирани се да го доведат во своите редови,иако по мене ќе му отиде во надолна линија кариерата ако отиде таму. :toe:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
маааалце да има у тоа црпката ќе размисли уште еднаш... нема бел ден да види нит во Милан нит Интер нит Јуве... најдобра опција би било или Виола или да ја напушти Италија... ај да се надеваме дека ќе напреднува во следниот тим и ќе игра стандардно

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Реално гледано Интер,позаинтересирани се да го доведат во своите редови,иако по мене ќе му отиде во надолна линија кариерата ако отиде таму. :toe:
Интер покажа поголем интерес за Пандев, се шпекулира уште одамна дека договорот е постигнат и се чекаше само да заврши спорот со Лацио.
Но не треба да се заборави фактот дека Пандев е навивач на Милан, па тука му е шансата да го оствари својот сон и да заигра за Милан.

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
маааалце да има у тоа црпката ќе размисли уште еднаш... нема бел ден да види нит во Милан нит Интер нит Јуве... најдобра опција би било или Виола или да ја напушти Италија... ај да се надеваме дека ќе напреднува во следниот тим и ќе игра стандардно
Ако ја напушти Италија цела кариера ќе му помине како играч од странство. Башка треба да се навикнува на нов живот, на нов стил, да учи нов јазик и уште многу други работи. Во Италија му е супер а има доволно квалитет да игра во прв тим на Интер, Јуве или Милан.

Немојте да го споредувате со Панчев. Панчев е играч кој стои во шеснаесетникот и чека топка од средниот ред. Пандев е напаѓач кој зане сам да си направи простор, знае да проигра знае да игра поповлечено.

пс Ако дојде во Интер ќе си го пријавиме во Лига на Шампиони како младинец и нема да треба да бркаме никого хахахаха

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Абе дали ќе види или не ние незнаеме , ама знаеме дека ќе му капнуваат по 2 милинои евра најмалце за плата и со интер ќе си освои скудетото и ќе игра у лига на шампиони :):):)

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
kaza pandev deka saka da ostane vo italija, taka da zapocnuva trkata :) igrac kako pandev, za bezpari e zdelka na vekot. FORZA PANDEV

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Дали Лотито поднесе жалба за пресудата?

Доколку не поднесол може да чека краен рок за поднесување на жалба. На пример да речеме дека за 10 дена од сега а тоа е 3 Јануари. Потоа дур жалбата се разгледа и пресуди треба 30 дена и со тоа завршува трансфер периодот а и мислам рокот на пријавување на играчи за во ЛШ. Секако доколку пресудата е во корист на Пандев.

Мислам дека доколку Лотито не поднесе жалба ќе чека краен рок за тоа да го стори односно се повеќе да ѓи одолговлекува работите.

Инаку веќе уште во летниот период се шпекулираше за Пандев и Интер, а притоа и Јонуз потврди дека Пандев ќе премине во голем клуб. Тоа би требало да значи дека договор има, а во тоа време никаков Милан нит Јувентус не беа споменувани. Можам да речам дека 99% Пандев преминува во Интер, сакале вие тоа или не.

Kajgana Shop

На врв Bottom