- Член од
- 25 септември 2009
- Мислења
- 793
- Поени од реакции
- 368
Е фала.Му направив формат сега добар е.Се шекнал нешто, сепак е андроид дозволено му е
земи формат/апдејт направи му
Е фала.Му направив формат сега добар е.Се шекнал нешто, сепак е андроид дозволено му е
земи формат/апдејт направи му
Мислиш микросим како за 4ката ајфон, сгс3 и сличноБи сакал да прашам дали во Вип имаат мини сим картички? Доколку немаат дали е можно "нормалната" сим картичка да се модифицира во мини сим картичка?
Однеси го на сервис да го исчистат убаво внатре плочата итн ... за што тел. се работи?Ми падна телефонот во вода. Го исушив се, нели два дена не го вклучував...И сеа ми се вклучува ама после 5 минути се исклучува. Чаре некое има?
Тој од вип шо го даваат, Алкател OT 902.Однеси го на сервис да го исчистат убаво внатре плочата итн ... за што тел. се работи?
остави го сам по себе да се исуши неколку дена на собна температура.Никако со фен или со други средтсва да го грееш.Не еднаш ми паднал телефон по езера,кади,фонтаниМи падна телефонот во вода. Го исушив се, нели два дена не го вклучував...И сеа ми се вклучува ама после 5 минути се исклучува. Чаре некое има?
отвори го....мислам капакот батеријата и сл. за и остави го по фиоки негде.Извади го за неколку дена пак па пробајостави го сам по себе да се исуши неколку дена на собна температура.Никако со фен или со други средтсва да го грееш.Не еднаш ми паднал телефон по езера,кади,фонтани
пикни го во куп ориз и нека одстои околу 5-6часа и ќе станува како сув барут но пред тоа најпрвин извади ја батеријата и затвори капакот тогаш пикни го во оризот исто како соларникот што ставаш оризот в внатре така солот е сув долго време јас така направив на мојот нокиа пораноМи падна телефонот во вода. Го исушив се, нели два дена не го вклучував...И сеа ми се вклучува ама после 5 минути се исклучува. Чаре некое има?
Значи го остадов така, го вклучив после 3-4 дена, работеше се убаво додека не го наполнав....сега ми губи контакт, вклучен е ама од време на време губи контакт. Има чаре? Да го носам на сервис некаде?пикни го во куп ориз и нека одстои околу 5-6часа и ќе станува како сув барут но пред тоа најпрвин извади ја батеријата и затвори капакот тогаш пикни го во оризот исто како соларникот што ставаш оризот в внатре така солот е сув долго време јас така направив на мојот нокиа порано