Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па играат како да им е последна, исто беше и со Саутемтон! Не е така зошто Јунајтед секогаш си ги делкаат слабите екипи, а друг сакаше да каже дека против нас не се труделе!
Изгледа дека и ти не ме свате :icon_lol:

Значи сепак „било доказ денешното коло“.

Ај сега по истата логика и јас...

Кој беше тој што викаше дека на Менју НЕ му судат пенали безвеза? :icon_lol:

Значи сепак „било доказ денешното коло“.

Ај сега по истата логика и јас...

Кој беше тој што викаше дека на Менју НЕ му судат пенали безвеза? :icon_lol:
На сите им судат пенали безвеза, се додека не се воведе технологија, до утре може да постираме примери:icon_lol:

На сите им судат пенали безвеза, се додека не се воведе технологија, до утре може да постираме примери:icon_lol:

Не се сеќавам кога на Арсенал му бил суден пенал безвезе на пример.

Денешното коло е доказ дека само на Менју му судат пенали безвезе. Кој знае, може Менју со своето влијание притиска да не се воведе таква технологија. :icon_lol:

2-0 Чича :icon_lol:
--- надополнето: 15 септември 2012 во 17:23 ---
Не се сеќавам кога на Арсенал му бил суден пенал безвезе на пример.

Денешното коло е доказ дека само на Менју му судат пенали безвезе. Кој знае, може Менју со своето влијание притиска да не се воведе таква технологија. :icon_lol:
Некои заради пенали, некои заради офсајд ситуации, некои заради расистички изјави не сакаат технологија! Долг е списокот:icon_lol:

Манчини ТЕВЕЗ ОУТ ---- БЕРИ ИН :tapp:
Му одговара резултатот, ќе го брани
:)
Веројатно, му терба читав Тевез за ЛШ, а и верува дека има сили со они што се на терен да стигне до три бода, и јас ја имам двојче на тикет, да се надеваме дека сум во право и ќе тепаат

Чави Гарсија деби со гол
Битнер деби со гол
Next...

Толку од муабетите за судиите и Менју, си ги отворија Виган, сеа кој стигне дава гол, чак и холанѓанецот, дефанзивец , дебитира со погодок

Кој колеж се дешава на КПР - Челси :)
--- надополнето: 15 септември 2012 во 17:36 ---
А судијава око не му трепнува :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom