Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
Ова со ракувањаве е една од најголемите глупости што се случуваат во Англија.
Па уште и медиумиве од тоа прават топ вест:tapp:
Си прават, за да имаат новинарите што да пишуваат, енглези, од таблоиди, жут печат. живеат. А и што има толкава фама да се дига, ако не сакам да се поздравам со некој, тоа е мој избор

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Да не знае некој од која ТВ го превземаат преносот Спорт Клуб (сигурен сум дека не е СкајСпортс) ??

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
Да не знае некој од која ТВ го превземаат преносот Спорт Клуб (сигурен сум дека не е СкајСпортс) ??
Спорт клуб ги има откупено правата, и главни за дристибуција за цел Балкан, што значи имаат договор и директен сигнал само за нив, така што не зимаат од никоја англиска спортска ТВ, освен доколку имаат проблеми со трасата

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Да бе и мене ми е чуден нешто а и поселски стадион од овој на КПР нема си мислам Македонско првенство глеам.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Кој беше еден што рече послабиве екипи освен со Јунајтед, со сите други фаворити играле како да е последна?:icon_lol:

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Еве го Сколс 1-0
Можеби и овс требаше да биде поништено, зошто Јунајтед само судијата ако му помогне можат гол да дадат:icon_lol:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
мислиш самите ќе си ја расплачат... :)
За автогол треба некој да те натера, и не беа головите сами да пуцаат накај гол! Еве да те прашам ако од слободен удар, топката го чепне живиот ѕид, дали е автогол?

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Кој беше еден што рече послабиве екипи освен со Јунајтед, со сите други фаворити играле како да е последна?:icon_lol:
Демек денешното коло е „доказ дека не е така“.

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
За автогол треба некој да те натера, и не беа головите сами да пуцаат накај гол! Еве да те прашам ако од слободен удар, топката го чепне живиот ѕид, дали е автогол?
Братче мајтап правеа другиве, муабетот е Саутемтон 3 гола даде, а губат 4-1. Мајтап е!
Нормално дека за да си дадеш автогол треба да се браниш, а да постигнеш треба да напаѓаш;)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
добро бе не мора до толку сериозно све да сфаќате бе леле...

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
КПР, играње фудбал, нек си јебат векот, Челзи, не се видоа, да беше некој друг клуб досега ќе постигнеа 10 гола, овие ко млакоњи некои, а за голема екипа како Челзи, кога некој нема да искористи шанса, лесно знаат како да казнат и на крај, бап Азар, еден битен потег и ќе си лапнат три бода

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Демек денешното коло е „доказ дека не е така“.
Па играат како да им е последна, исто беше и со Саутемтон! Не е така зошто Јунајтед секогаш си ги делкаат слабите екипи, а друг сакаше да каже дека против нас не се труделе!
Изгледа дека и ти не ме свате :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom