Многу ризично .. посебно со Јуве, Милан , па и дортмунд ..Дортмунд 1
Јунајтед 1
сити 2
милан 1
Реал 2
Јуве 2
за 500че
Чико , тејлор и монк сигурно не играат. Кај вила Албрајтон , Дан , гарднер и петров.Некој што активно прати Премиер лига да ми каже колку се важни отсуствата на Свонси?
Прочитав дека им отсуствуваат 4ца од одбрана: Монк, Бартли, и Нил Тејлор се повредени а Чико Флорес суспендиран.
Изгледа добра за 1 на 2.30 квота.
Знам посебно за милан и дортмунд,ама сеа што биде,демек има нешто сигурно.Многу ризично .. посебно со Јуве, Милан , па и дортмунд ..
Ништо не е сигурно ама подобро би те советувал да не земаш утакмици што ги играат сите со 1.4-1.7 коеф стави 2 од 2 нагоре и ете ти .. имаш повеќе избор . Што поголем број на утакмици на тикет тоа помали шанси за добивка !dajte nekoj tiket so koeficient 3-4 za denes posigoren
Уплати 3000 денари на Јунајтед ете ти чисти 900 денариdajte nekoj tiket so koeficient 3-4 za denes posigoren
Двајцата у одбрана им се многу важни играчи, Чико е десен бек кој игра добро у одбрана и во напад, а на левата бековска позиција исто така им е повреден до крај на сезона Тејлор. Со оглед на тоа дека Свонси се заканува главно по крила сметам дека ќе биде од голем хендикеп нивното одсуство. Можно е да дадат некој гол али мислам дека сигурно ќе примат. Овој натпревар и мене ми е интересен за типување.Некој што активно прати Премиер лига да ми каже колку се важни отсуствата на Свонси?
Прочитав дека им отсуствуваат 4ца од одбрана: Монк, Бартли, и Нил Тејлор се повредени а Чико Флорес суспендиран.
Изгледа добра за 1 на 2.30 квота.