Вајда која ќе се пријави?.....Баш ме интересира,која агенција за обезбедување ке го превземе да го обезбедува трговскиот.Работам во агенција за обезбедување,па затоа се заинтересирав ...
Ко сите,криво ми е што ќе нема H&M,KFC I Starbucks...........ебате работата ко у африка да живееме.[/ quote]
На H&M им е во план да отворат во македонија само не сега туку во иднина, јас пробав да ги донесам тука али ништо ме одбија
Можно е ОСА, али не се знае уште.Баш ме интересира,која агенција за обезбедување ке го превземе да го обезбедува трговскиот.Работам во агенција за обезбедување,па затоа се заинтересирав ...
Боље нека не отвара, веќе видено.Скопје Сити Мол отвора врати на 4 октомври!
http://www.vecer.com.mk/?ItemID=3C9E3DB4A1F1FD418011CE42961A887C
Дека трговскиве центри ко споменициве ги направија. Не дека имам нешто против а треба да има и потрошувачка, подели го бројот на досегашни туристи, провинцијата што студира овде и Скопјани шо обично пазарат у маалски дуќанчиња со бројот на маркети,топ калкулација излага. Но, барем мамини и татини принцези и синчиња ќе има каде да си подновуваат гардероба.Е што веќе видено.Мк во 2012 добива нормален трговски центар,во права смисла на зборот.