Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Come to Inter Grande! Добро ке се уклопи дека ни фали некој ко него :)

Стигна работава до tutto mercato:

ITALY/ INTER, Tracking Pandev
17:58| Eddy Akoglu | read 349
Source: Tuttomercatoweb.com
125121821612512128491232963687BiancoPandev.jpg
© foto di Alessandro Pizzuti

Inter Milan are tracking Lazio and Macedonia forward Goran Pandev, who is up for sale.

Something is cooking! :vozbud:

сега наредно е на гоал.цом па на 24фудбал македонсково
:smir:

јес да не го сакам клубот погоре али за Горан Пандев се најдобро па макар и ваков смрден клуб
незнам како не им идат вакви идеи на нашиве (мафијашиве) за него
баш би го сакал во тим

Ајде нека се одлучува веке рокот истекува...Ако остане во Лацио ќе се заебе ..

Преодниот рок е при крај Горан мора да премине во клуб каде што ќе биде стандарден првотимец поради натамошната негова кариера. Мислам дека има квалитет да избори место во прв тима на некој поквалитетн клуб но како што реков преодниот рок е во самиот крај па нека го напушти Лацио и нека помине во друг клуб макар и на ниво на Вест Хем, квалитетот излегува на виделина па со добри игри ќе стигне и до поголем клуб.

Читав на Sky Sport мислам уште вчера дека нема ништо од тоа со Вест Хем... инаку би било добра опција тоа, и Тевез помина една година таму па заврши во Манчестер Јунајтед. Во моментов за него секоја варијанта е подобра од Лацио, тоа таму премина во вистинска тортура...

Се ми се чини дека на крај ќе ја преседи цела сезона на клупа во Лацио...кој му е крив кога пребира...те нејќел да оди во Зенит , те ова те она...дури сега се виде “ колку многу “ клубови биле заинтересирани за Гоки наш...хе хе хе...ако сепак остани во Лацио и оваа сезона ( нешто кое воопшто не му го посакувам ) , тогаш толку е од неговата фудбалска кариера , бидејќи не верувам дека ќе го играат во Лацио ( за жал очигледно е дека инаетот на Лотито е прилично голем )...не познавам играч во фудбалската историја , па колку и да бил одличен , кој после цела година не играње фудбал се вратил на исто ниво на игра како предходно...напротив , најчесто после толку време пауза формата и кариерата на играчот се движи само во надолна линија...воопшто не му посакувам тоа да му се случи на Пандев но како шо е тргнато........во секој случај штета , да не пребираше толку можеше да има многу поголем успех како фудбалер од тој шо го има сега

Се ми се чини дека на крај ќе ја преседи цела сезона на клупа во Лацио...кој му е крив кога пребира...те нејќел да оди во Зенит , те ова те она...дури сега се виде “ колку многу “ клубови биле заинтересирани за Гоки наш...хе хе хе...ако сепак остани во Лацио и оваа сезона ( нешто кое воопшто не му го посакувам ) , тогаш толку е од неговата фудбалска кариера , бидејќи не верувам дека ќе го играат во Лацио ( за жал очигледно е дека инаетот на Лотито е прилично голем )...не познавам играч во фудбалската историја , па колку и да бил одличен , кој после цела година не играње фудбал се вратил на исто ниво на игра како предходно...напротив , најчесто после толку време пауза формата и кариерата на играчот се движи само во надолна линија...воопшто не му посакувам тоа да му се случи на Пандев но како шо е тргнато........во секој случај штета , да не пребираше толку можеше да има многу поголем успех како фудбалер од тој шо го има сега

ТИ зар досега не свати дека само и САМО заради Лотито, Пандев не може да си отиде!!!!
Не дека тој пребирал, дури ја мислам дека и Анкона сега да му е единствена опција тој ке прифати да замине таму!:toe:

ТИ зар досега не свати дека само и САМО заради Лотито, Пандев не може да си отиде!!!!
Не дека тој пребирал, дури ја мислам дека и Анкона сега да му е единствена опција тој ке прифати да замине таму!:toe:

Под пребирање мислев за супер понудата шо ја доби од Зенит ( огромна плата , првотимски статус итн ) ... а за сега шо велиш дека и во Анкона би одел , точно е тоа...не само во Анкона , туку и во Хоризонт Турново да оди му е подобро отколку да седи на клупа цела сезона...а тоа за Лотито си во право , бараше астрономски суми за да го продади.

Има уште една лоша работа во сета ова шо се случува со Пандев...не само шо ако остани во Лацио скроз ќе му падни формата и игрите шо ги прикажуваше , туку и после тоа кога ќе биди слободен играч , нема многу да има избор и да се ценка со понудите шо ќе ги добие , бидејќи нема да има грб ( во смисол дека не е играч на ниеден тим )

Под пребирање мислев за супер понудата шо ја доби од Зенит ( огромна плата , првотимски статус итн ) ... а за сега шо велиш дека и во Анкона би одел , точно е тоа...не само во Анкона , туку и во Хоризонт Турново да оди му е подобро отколку да седи на клупа цела сезона...а тоа за Лотито си во право , бараше астрономски суми за да го продади.

Има уште една лоша работа во сета ова шо се случува со Пандев...не само шо ако остани во Лацио скроз ќе му падни формата и игрите шо ги прикажуваше , туку и после тоа кога ќе биди слободен играч , нема многу да има избор и да се ценка со понудите шо ќе ги добие , бидејќи нема да има грб ( во смисол дека не е играч на ниеден тим )

И пак ке повторам тој не одлучува дали ке замине (освен со Босмановото правило) туку Лотито!
Тој досега ниту преговарал ниту се ценкал, се завршува кај Лотито!

А какви се условите за активирање на Босмановото правило???Не може по своја желба да го активира???Кога веќе глеа дека нема излез, само тоа му е спас..:toe:

А какви се условите за активирање на Босмановото правило???Не може по своја желба да го активира???Кога веќе глеа дека нема излез, само тоа му е спас..:toe:

Можи да го активира но треба да плати ( да си го откупи договорот ) , шо во неговиот случај изнесува 2 милиони евра

Ne mi se veruva deka ova se slucuva. Daj neka si potpise dogovor za 1,5 milioni po zsezona vo lazio i fino lepo ke si igra i moze i ke stigneme do top 4 vo italija.

А ај фино лепо нека му плати Лотито 3 милиони по сезона колку што заслужува па да си стигнете во топ 4?

Можи да го активира но треба да плати ( да си го откупи договорот ) , шо во неговиот случај изнесува 2 милиони евра

Сега не може да го активира тоа правило. Тоа правило смее да се активира до 26-ти Јули, подоцна не...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom