Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
искрено после ова го сакам Пандев во Милан :smir:

абе ме нервира малку што зборува со италијански акцент кога го заборави македонскиот акцент за 2-3 год:tapp:. иначе супер човече, супер игра и то

абе ме нервира малку што зборува со италијански акцент кога го заборави македонскиот акцент за 2-3 год:tapp:. иначе супер човече, супер игра и то
Цели 8 години е во Италија ова му е 9.

абе и 20 години да е таму, сепак овде израснал ова му е мајчин јазик како може акцентот одма да го заборави:uvo: ко поп ги влече зборовите: паааааааа јааааааа дојдооооов вчеррррааа.....мислам:uvo: или пак се преправа демек кој сум јас дојден од италија . не знам што ќе да е ама сепак супер игра:smir:

Не бе Пандев гола вода, шо направил тој за Македонија:toe:

Ех Горанче имаш среќа со шпанскиве голмани.На сите по 2 гола.Е сеа уште поубаво да збореше боље ќе беше пошто многу заморно збориш.

Сум зборел лично пред година време, и струмички си тераше сосем нормално.
Незнам впечатокот од каде, но мене ми стои сосема нормално.
А и, одлично изигра денес.

абе и 20 години да е таму, сепак овде израснал ова му е мајчин јазик како може акцентот одма да го заборави:uvo: ко поп ги влече зборовите: паааааааа јааааааа дојдооооов вчеррррааа.....мислам:uvo: или пак се преправа демек кој сум јас дојден од италија . не знам што ќе да е ама сепак супер игра:smir:

Е живеј ти 11 од 12 месеци во странска земја па ќе те видам како ќе збориш.

Штета што немаше уште некоја шанса за да даде хет-трик.Ова беше негова вечер.

Pandev 9 - What more can a team that plays one up front ask of their striker against the European champions as he produced exemplary finishing.

Од вечерва ги повлекувам сите лоши зборови што сум ги кажал за Пандев..едноставно звер.Ме изненади,и докажа дека е најбољи во репрезентација.

Не би требало да има драстична промена, скоро ич. :smir:

Абе не е до Пандев бре аман веке,туку до управата на Лацио е.
Таму мора секој да знае Англиски и Италијански.
Кога дава изјави за медиуми и кога збори со тренерот и соиграчите,приватен живот,се тоа да не сакаш на Македонски да збори ??
Дај не зезај...

Абе не е до Пандев бре аман веке,туку до управата на Лацио е.
Таму мора секој да знае Англиски и Италијански.
Кога дава изјави за медиуми и кога збори со тренерот и соиграчите,приватен живот,се тоа да не сакаш на Македонски да збори ??
Дај не зезај...

Ај препрочитај? Јас не сум забележал кај него разлика.
Сега, ако е бил уште изморен, адаптирање на нормален дијалект, и се тоа е и оправдано.

Не зезам...

ЅВЕР ЅВЕР,им затна устите на сите шо плукаа по него
сеа Лотито ќе излезе да збори,под 30милиона не примаме за него:pos:

П.С Касиљас му беше страв пак да брани против ПАНДЕВ,затоа Реина го бапнаа:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom