Немој бе за Хаснаи бе од Тричковски може изигра подобро пошто овој не изигра ништо а овој имаше статива ама дека меѓу најдобрите 4 нема шанси па ако сакше да правишп 50:50 боље Демири да го ставеше според мене пак ќе кажам Пандев,Ѓоргиевски,Богатинов другите не ми се свиѓаеше како играат спроед репутаицјата и Глигоров изигра солидно а Тричко само се молам да не е тешка повредата нека почне да игра во Бриж редовно да се врати во форма човекот да го имаме спремен за со Србија и Хрватска во ОктомвриДобра игра среќата недостасуваше, треба некој подобар напаѓач да дава голови НАЈДОБРИ ПОЕДИНЦИ ПАНДЕВ & ИБРАИМИ & ГЕОРГИЕВСКИ & ХАСАНИ
Народов вика млади дека биле, уште рано им билоА и на Бабунски и Спировски,како знаат и умеат да им најдат место во тимов.
Мисир тежок Шиков не знаев дека тоа го кажал пред мечШто да се каже повеќе...
Треба да ги почекаме јајце да снесат.Народов вика млади дека биле, уште рано им било
Абе остај, во други репрезентации викаат деца трета средно за репрезентации, само кај нас рано им е. Велесилата ние, некој бод да не изгубиме ради неискуство.Треба да ги почекаме јајце да снесат.
Тебе те чекам бе ајде кажи ми што мислиш за играта на Хасани на утакмицава не дали е добар или не туку сакам само оценак да ми кажеш како денес изигра Хасани ама реалноIvanovski sakase site da pocekat on da razmisli dali da go poigra Hasani ili da sutne na gol, arno ama ne pocekaa
брат, dafuq !?Кај ја рамњаш Хрватска со Шкотска? Па Хрвативе до пред два месеци беа во игра за четвртфинале со уште по утепаната (тогаш) Шпанија. Па станаа прваци Шпанците. По еден меч не се глеа, денес беа подобри од Белгија ама Белгијците и покрај тоа што едвај извадија реми сепак Хрватска покажа доминантност. Хрвативе во континуитет газат, немаат пораз во квалификации од кога знаат за себе, големо искуство техника, индивидуалци во големи клубови сега имаат можеби мал пад по Европското ама тоа е далеку од килавост. Шкотиве се дупки бе немаат никавка техника ама истото не се однесува за Хрватска. По мене Хрватите се машини и најсилен состав во групава и тоа без проблем ќе го покажат и со нас во Скопје едини проблем ќе имаат само со Србија ради други причини и голема тензија.
Не ги набројав другите но освен Хамшик и Вајс се остало е релативно кај Словаците. Беа хит во Африка 2010 поради тимска игра, сите се уплашиа кога беа со нас во квалификации но се покакаа. Шкртел нема друг одбрамбен играч за партнер и затоа тој неможе да го искаже својот квалитет.Хамшик,Вајс,Шкртел,Салата...Словаците не се толку лоши.
ова време догодина играме со нивЗа реваншот со шкотиве (не знам датум само се надевам на топло време) да ги расипиме рефлекторите па да играме во ручек на сонце како минатиот пат. Тогаш и кондиционо ќе ги средиме. Технички и тактички веќе покажавме дека можиме
Шкртел не можи без Агер. Ама озбилноНе ги набројав другите но освен Хамшик и Вајс се остало е релативно кај Словаците. Беа хит во Африка 2010 поради тимска игра, сите се уплашиа кога беа со нас во квалификации но се покакаа. Шкртел нема друг одбрамбен играч за партнер и затоа тој неможе да го искаже својот квалитет.