Македонска фудбалска репрезентација

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Помина шо помина, заврши веќе.
Сега се чека октомври, Филип II се полни цел двете утакмици и конечно да проработиме до максимум.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.876
Поени од реакции
6.931
Како бе не биле јаки, па Шакири додека играше за Базел не растресе тие 2 утакмици лани... Швајцарија има многу добри млади играчи, полуфинале играа на U21 EURO .
Затоа на Олимпијада гол не можеа да дадат.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Добра игра среќата недостасуваше, треба некој подобар напаѓач да дава голови НАЈДОБРИ ПОЕДИНЦИ ПАНДЕВ & ИБРАИМИ & ГЕОРГИЕВСКИ & ХАСАНИ

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Шпанија на Олимпијада ги изгуби трите утакмици. Шпанија се дупки, а!? :)

Шкотска и Хрватска беа на квалитетот на Лихтенштајн, нема шо да се буните за тоа...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
И Шпанија не даде гол на Олимпијада ама знаеме како играат , не можеш да споредуваш фудбал на ЛОИ со првенство. Супер беше групава и реално освен Белгија и ајде де Србија, све другово требаше да го добиеме пошо се беда. Спори репрезентации, Швајцарија има млади и подвижни играчи, ќе не издишеа уште на полувреме. Еве ако не јас и другите ќе ги потврдат.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Требаше да земеме 3 бода од овој натпревар ама тоа кога нема кој да даде гол нека го стави на наредниот натпревар некој од Стојков,Наумовски,Мазновна местото на дрвото Ивановски и ако не се оправи Тричко нека му даде шанса на Георгиев и на селдните 2 натпревари одбраната ќе биде максимално концентрирана и нема да прави глупи грешки бидејќи Србија и Хрватска се многу јаки репрезентации и ако сакаме да продолжиме понатаму ќе треба да освоиме минимум 4 бода на Филип Втори ама ако играме на овој начин како против Шкотска и ако одбраната е на ниво и напаѓачите си ги реализираат шансите имаме шанси да се замешаме во борбата за 2-рото место.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Демири беше одличен бе.
Ибраими е како хиена, трча насекаде, само ептен физички е слаб и шутот му е бајаги слаб.
Хасани нема натпревари па затоа го нема тој момент на добри пасови и шутеви.

Најслаб на натпреваров, за мене, и покрај голот, беше Новевски. Многу ми е млитав. Топка со тело ја мава, само да се намести треба. Секоја топка во аут ја шутира и не гледа други опции. Некако ептен неинтелигентен играч ми е...

Член од
7 август 2011
Мислења
4.932
Поени од реакции
14.956
Јас задоволен сум. Чеде ( МАЈСТОРЕ !!! ) со репрезентацијата е 10 дена и одма има евидентна промена.
Нема ништо да коментирам ќе видиме за еден месец. Се надевам на 4 бода.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Пандев човече кавви топки ... али џабе е све кога немаме добар реализатор,оној па Мирко Ивановски па..:facepalm:на 3 метри од гол подава па шутни бе човек,многу катастрофа играч ко на јајца да гази !!!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.651
Поени од реакции
11.778
Како бе не биле јаки, па Шакири додека играше за Базел не растресе тие 2 утакмици лани... Швајцарија има многу добри млади играчи, полуфинале играа на U21 EURO .
Финале
--- надополнето: 11 септември 2012 во 23:22 ---
Не можеше ни Шпанија

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Значи зошто по секој наш добро изигран натпревар,мора да се кења?хрватска била мизерија,шкотска биле слаби,абе ме боли таквоото за нив,ние си изигравмо маестрално,е сеа што не ѓи искорстивмо шансете,тоа е друга работа.Порано ја рокавмо топката од гол до гол бес никаква идеа,гледајте сеа каква пас игра имамо,така да муабетиве ви са бес веза.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.765
Поени од реакции
20.485
И словенците имаат среќе со група, ама Босанците како се паднаа во група со Грција (веќе пропали и во фудбал), Словачка (слични на нас со еден добар фудбалер „Пирошка“), Литванија, Латвија и Лихтенштајн.

Член од
31 август 2008
Мислења
499
Поени од реакции
381
Ако не беше Шиков со неговата мизерна грешка ќе беше некој друг, така е скоро на секој меч тоа е одраз на квалитетот иако има подобрување во играта сепак не очекувам од фудбалов ама баш ништо.

Мора да нападнеме, мора да постигнеме барем еден гол доколку сакаме да обезбедиме поволен резултат, а тоа барем еден бод. Не смееме да си дозволиме да се браниме и од една наивна акција да примиме гол, нешто што се случи на мечот против Хрватска, вели Ванче Шиков.

Што да се каже повеќе...:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom