Македонска фудбалска репрезентација

Член од
14 март 2010
Мислења
16.918
Поени од реакции
16.188
Aрно што не победивме, кај ќе ни беше крајот.:vozbud: Ќе требаше уште денеска чартер летови за Рио да се уплаќаат.

Ај сеа озбилно, значи одличен е овој резултат, може да жалиме само што ете тие неколку шанси не ги искористивме и да земеме уште два бода, но и вака е супер, сепак ретко кој поминал со лесно на овој стадион.
Јас верувам дека со ваква пожртвувана игра како што беше во Загреб, а сега и во Глазгов би ги совладале на домашен терен и Хрватска, а и Шкотска..
Мене ми се бендиса играта..

2

~2A

Гостин
Проклети да се овие глупости што ги праат во напад,па да му ебам мајката толку ли треба да си глуп да шутираш по земја ,ЛОГИЧНО Е да се фрли доле со нозе да фати,ШУТНИ ЈА ГОРЕ ви ебам неписмените !
Не ми се верува...
Не е толку лесно да се стори колку да се каже,барем за мене е тешка онаа ситуација особено онолку затрчан и да ја крене топката.... :P

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Тоа е тоа, голема штета се одлепија фаворитите со по 4 бода србија, хрватска и белгија, шкотска е тука негде ние со само еден бод претпоследни. Сега за да се вратиме во игра ни требаат 2 победи во октомври против хрватска и србија ако сакаме да фатиме приклучок.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.781
Поени од реакции
30.641
Очекував повеќе од Попов, требаше да ја изора таа лева страна и со Хрватска и денес, не знам дали има инструкции да не иде напред али како и да е може и подобро.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Не слушнале ваљда за chip in, ало, каде му ја пикаш под мишка на голманот, слепци
Абе идиоти дома колку се дерев се нервирав,да бев таму мајке ми ако не погодев 2 од тие 4 шанси еве на.
Греота ми е за Пандев.
И дај више преку таквото нека ги врати Стојков,Наумовски,Мазнов не знам ни ја више кој,кој КУРАЦ ти е МИРКО ИВАНОВСКи.
Колку сум нервозен невозможно е ова...значи цел тим игра топ,Пандев партал праи,и ќе искочи некој идиот што нема 2 чисти,вода у очи нема и ќе засере се.
Пу јебем ти иди играј у Хоризонт Турново ебате слепец.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.880
Поени од реакции
6.939
Леле само видете ја групана Е: Швајцарија, Исланд, Норвешка, Албанија, Кипар, Словенија...ццц која среќа ја имаат ова Словенцине значи, редовно најлесни групи им се паѓаат...нашава е каде каде потешка, кои играчи ги имаат Белгија, Србија и Хрватска а кои Швајцарија, Словенија и Норвешка :facepalm: Да му ебам се на тој шо ги прај групиве...

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.497
Поени од реакции
2.407
Па колку и да се вика добро е добро е, ова беше чиста победа... Колку шанси...:facepalm: Ама се гледа напредокот, мора за ова едно големо БРАВО. Изгубена, нерешена, па следна победа на Градски:) . Ама не сум возбуден сега толку.:) Може за некој ден.:D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Леле само видете ја групана Е: Швајцарија, Исланд, Норвешка, Албанија, Кипар, Словенија...ццц која среќа ја имаат ова Словенцине значи, редовно најлесни групи им се паѓаат...нашава е каде каде потешка, кои играчи ги имаат Белгија, Србија и Хрватска а кои Швајцарија, Словенија и Норвешка :facepalm: Да му ебам се на тој шо ги прај групиве...
И таму ќе се посеревме, џабе е. Шкотска денес да не играше добро? Хрватска беа 3 класи подоле од ЕУРО. Мувлари беа и едните и другите.

Член од
17 јануари 2011
Мислења
242
Поени од реакции
131
у напад фичо ивановски или јахович, а хасани треба некој да му каже дека во фудбал има и подавање брз е добар е али треба порано да даде пас, георгиевски е ѕвер, многу добра игра има шанси. сеа треба еден асален шпиц што ке даде гол на маесто на овој мирко, и во 50 мин 2 замени на средина за кондициски да биде ме рамноправни

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ма у такво и напредокот нека оди бе !!! :mad:

Имавме шанси 4 бода да имаме по првиве 2 утакмици, и тоа ГОЛЕМИ шанси! Ни се поклопија картите, и во двете утакмици ЗАВИСЕШЕ ОД НАС !!!

Нешто што порано ретко се дешавало. Ретко кога сме доминирале во текот на натрепреварот. Вака у двата натпревари ние иницијатива, другите голови од никаде! Премногу ме изнервираа, ни ги поклонија шансите не ги искористивме, сеа ташаци што ќе имаме пак вавки прилики. Едноставно МОРАШЕ да се искористи!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.656
Поени од реакции
11.791
А не можи да префрли некој од младиве?? Нека го земи Бабунски и уште некој а Пандев нека оди на шпиц кога веќе нема асален напаѓач. Ама какви топки дава :cuc: штета би било да нема кој да ги користи

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Незнам зашто ама мислам дека на домашен терен по вкочането ќе играат. Требаше една победа да ги опушти.

Оф топик, Србија ги прегази Велс, ќе биде тешко... многу тешко

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.497
Поени од реакции
2.407
Треба за следно да ги зема Наумовски и Ѓуровски, да се засилат малце тие позиции.

Kajgana Shop

На врв Bottom