- Член од
- 30 мај 2011
- Мислења
- 554
- Поени од реакции
- 130
NiikaПрашај ги како се викаат па да ги расчепкаме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
NiikaПрашај ги како се викаат па да ги расчепкаме.
Во Мавровка и вакво име, сигурно стојат албанци зад ова. Незнам што да ти речам, ако си по професија доктор, технолог и инжињер не ти треба агенција, сам аплицирај си.Niika
Во Мавровка и вакво име, сигурно стојат албанци зад ова. Незнам што да ти речам, ако си по професија доктор, технолог и инжињер не ти треба агенција, сам аплицирај си.
vo taa agencija bev i toa mi go rekoa mu davas 300 evra i dokumenti i cekas od 6 do 24 meseci da ti najde rabota jas mislam deka e prevara vo mavrovka se naoga bev i vidov so prevaranti se bar jas taka mislam i plus dokolku ti najde rabota 2 plati nemu mu sleduvaat odkoga ke pocnes da rabotishttp://www.rabota.mk/агенција-вариус-посредува-за-вработу
Агенција Вариус посредува за вработување во Германија за високо стручни кадри, како и за градежништво, угостителство 078/ 807 213
Dali nekoj ima aplicirano.... nekoj nesto da kazi za taa agencija ?
Имате некое инфо околу ова, колку се сигурни?
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=524842
Значи ако е сериозна агенцијата, работата треба да ти ја најде бесплатно (пошто немачкиот работодател треба да му ја плати провизијата) и да чекаш околу 2 месеца.vo taa agencija bev i toa mi go rekoa mu davas 300 evra i dokumenti i cekas od 6 do 24 meseci da ti najde rabota jas mislam deka e prevara vo mavrovka se naoga bev i vidov so prevaranti se bar jas taka mislam i plus dokolku ti najde rabota 2 plati nemu mu sleduvaat odkoga ke pocnes da rabotis
Гледам често бараат агенти за недвижности , знае некој што точно и како се работи ? ( не да ми каже сеа : па идеш и станови продаваш ) зашто кај често гледам дури една агенција бара агенти БЕЗ искуство а нуди фиксна плата плус процент
ЊТФ