ОДиме директно, ако тепаме, под услов Данска да не победи на гости кај Северна Ирска. Данска досега нема победа на гостувањата.
Ама победа за нас кај Србија, засега ми личи на научна фантастика
Нека им ги дадат Хасани или Георгиев на младинцине.
Одат четирите најдобри второпласирани репрезентации директно.не оди никој директно........тоа да го знаете....сите играат бараж
Одат четирите најдобри второпласирани репрезентации директно.
Значи репрезентациите што се први во групите и првите четири најдобро пласирани репрезентации од второ место одат во бараж. Победниците одат на завршницата, тоа се 7 тимови, а со домаќинот 8. Просто како грав.Одат четирите најдобри второпласирани репрезентации директно.
Искрено, Ја мислев дека Шкотите ќе бидат подрва, од што прикажаа (глеав на стрим).Дрва и шкотиве и србиве...ако играат екипиве вака како сега Белгија ќе оди во Бразил имаат многу добра генерација на млади а јаки играчи...Витсел, Лукаку, Вертонген, Хазард, Компани....ајде да тепаме во вторник 0-1 со гол во 90-та од пенал и да се наполни стадионот во Октомври
Ако играме како вчера не би требало да губиме ама станува збор за нашиве така да не би ме изненадило и 5-0 да победиме а не би ме изненадило и 5-0 да изгубимеИ сега, што мислите правиме во вторник?
на Пандев да не си му во кожата со Шкотска, овој хрватов, му го заборавив името, праеше фаули ама колку да го стопира без да го повреди,ама овие шкотиве каков што им стилот на игра, има салата да го направат Пандев.Со шкотите треба да го пушти Хасани да му помогне на Пандев при организирањето на играта.Ептен тапа сме во средина,не може Пандев сам.