Morgan Freeman
Немодератор
- Член од
- 23 април 2010
- Мислења
- 2.939
- Поени од реакции
- 4.432
Е не можам повеќе цркнав
Е не можам повеќе цркнав
Ова само фан на Арсенал може да го кажеПа да имаа повеќе од 15 немаа да навиваат за Челзи .
Шо е толку смешно? Сити се пред вас . Шо е најбитното доживеавте дебакл од градскиот ривал, ние сеуште тоа го немаме дочекано ....Е не можам повеќе цркнав
Подобро да се доживее една година дебакл, па другата да има подобрување отколку секоја наредна година да биде наша(или ваша)Шо е толку смешно? Сити се пред вас . Шо е најбитното доживеавте дебакл од градскиот ривал, ние сеуште тоа го немаме дочекано ....
Зар не сфативте дека следната е наша веќе но го користиме или истото е на заебанција кажано. Ова се почесто го читам од фановите на Арсенал и од вас бидејки во вашиот фан клуб се диксутира како Ферги оваа сезона ќе им се одмазди на Сити, потоа на КПР што наместиле, на Сандерленд што ве исмејаа итн итн....Подобро да се доживее една година дебакл, па другата да има подобрување отколку секоја наредна година да биде наша(или ваша)
Јас па мислев ако баба ти беше машка со дедо немаше што да прават и немаше да го има татко ти (да не бидам безобразен не вела мајка ти ) и така немаше да те има тебе овде за да пишуваш "смешни" постови...Јас па мислам да не ви беше Фергусон ќе си бевте просек, слични на Евертон .
изгледа ист веб дизајнер ги има правеноВидете ги сајтовите на Свонси,Норвич,Саутемтпон,Ридинг,Виган,Вест Бром,Стоук и Квинс Парк Ренџерс.. Идентични се..
A замисли на Ферги бабата да била машко..Јас па мислев ако баба ти беше машка со дедо немаше што да прават и немаше да го има татко ти (да не бидам безобразен не вела мајка ти ) и така немаше да те има тебе овде за да пишуваш "смешни" постови...
А замислете па да бев фан на Јунајтед и го пишував спротивното...тогаш се ќе беше у ред и моите постови немаше да бидат smesni..... вие секојпат сте у право, знааме....