- Член од
- 7 јуни 2012
- Мислења
- 214
- Поени од реакции
- 6
Лекот е пет пари, ама треба да го знаиш![]()
Аха, во претходната ти Поука, на денот си се думал запиркаи дали ќе клаиш

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лекот е пет пари, ама треба да го знаиш![]()
Запирката е исто што и нулата, стави ја на погрешно место и можеш лошо да си поминешАха, во претходната ти Поука, на денот си се думал запиркаи дали ќе клаиш![]()
Запирката е исто што и нулата, стави ја на погрешно место и можеш лошо да си поминеш
Woman, without her man, is nothing.
Woman: without her, man is nothing.
А науката е само дел од религијата....Од сите религии во светот, само науката е конструктивна религија, сите други се деструктивни.
Нели освен егото не постои друго Јас?
Од сите религии во светот, само науката е конструктивна религија, сите други се деструктивни.
Ја дефинирај го тогаш ако знаеш и едното и друготоПостои Алтер Его.
И не е... претерал малце Фројд... али и за многу работи пак имал право, ако ништо друго бил почеток на многу други гранки во психилогијата... Мада да и он имал фобии многу... посебно бил опседнат со сексот, барем ја така мислам оти се му се базирало на тоа, значи морал он да тргне од самиот себе си затоа и тоа го тврдел, не за џабе никогаш не дозволил никој да му направи анализа него...Зошто замараш јас незнам Алтер егото е она скриеното во нас како што милуваат да кажат психолозите Лошиот јас кој мора да биде прикриен поради општествените норми и правила има доста ликови примерим каде алтер егото доаѓа до израз-како ридлер на пример алтер его и нарцизоидност а претходно беше...
Ајде сега остави ме треба со МСН да се замарам, не ме логира-читни го фројд за Егото, мада е уфилман демек се е за секс ама не е така, не верувам секоја наша постапка да е поврзана со сексот.
Remember, we are all affecting the world every moment, whether we mean to or not. Our actions and states of mind matter, because we’re so deeply interconnected with one another. Working on our own consciousness is the most important thing that we are doing at any moment, and being love is the supreme creative act.
~Ram Dass
Јас не сум некој голем верник ама мислам дека во Библијата парафразирано пишува дека на тие што богохулат Бог им ги казнува поколенијата.Јас сум НЕВЕРНИК.
Не верувам во никаков Господ.
Се распраам со луѓе шо веруваат и дебатираме со саати.
Ја користам секоја можност ја докажам мојата теза.
Плукам по Црквата(на драго срце).
И?
Живеам ли во пекол на Земјата?
Хмм...не би рекол.
А ни останатите како мене.
А има не има многу.И баш ни е фино.