Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Трол на неделата !
Би требало да тера а иначе еве што бара:

Minimum System Requirements:

Pentium III 450 CPU
96MB RAM
16MB Direct3D Video Card
Fully DirectX compatible Sound Card
8X CD-Rom
500MB free hard disk space
Win 98/ME/2000/XP
Direct X 8.1

Recommended System Requirements

700 mhz CPU
128MB RAM
32MB Direct3D Video Card
Fully DirectX compatible Sound Card
8X CD-Rom
500MB free hard disk space
Win 98/ME/2000/XP
Direct X 8.1
Windows NT (any version)

harry-potter-clapping-o.gif

Дечки, вие што мислите (после овој смешниов) ќе ја фати играта на таа конфигурација?

Дечки, вие што мислите (после овој смешниов) ќе ја фати играта на таа конфигурација?
ќе ти ја фати другар ако ја стаиш на 320x320 исто ко на телефонче да играш :D

о.О ? ќе сецка? ја не барам на фулл резоулција да играм него на 1366х768 резолуција, на оваа ќе сецка?
Па сеа зависи од многу фактори...прво и прво официјални побарувања немаат излезено...не се знае дали ќе биде оптимизирана итн итн...за фаќање ќе ти ја фати али како ќе иде не се знае.

Па сеа зависи од многу фактори...прво и прво официјални побарувања немаат излезено...не се знае дали ќе биде оптимизирана итн итн...за фаќање ќе ти ја фати али како ќе иде не се знае.
Другарот кој го составуваше компјутерот ми кажа дека можам слободно да ја играм на 1366х768 резолуција со medium/high, кому да верувам сега ?

Другарот кој го составуваше компјутерот ми кажа дека можам слободно да ја играм на 1366х768 резолуција со medium/high, кому да верувам сега ?
Другар ти работи за Rockstar Games на развивање на GTA V?

Ти кажав официјални system requirements немаат излезено така да...

Другар ти работи за Rockstar Games на развивање на GTA V?

Ти кажав официјални system requirements немаат излезено така да...
Еве што вика другар ми:

"Нема излезени официјално, но убаво е кажано и објавено дека ќе биде ПООПТИМИЗИРАНА од GTA IV, што значи сакал-нејќел ако ти ја пушта GTA IV супер, тогаш би требало и GTA V"

Еве што вика другар ми:

"Нема излезени официјално, но убаво е кажано и објавено дека ќе биде ПООПТИМИЗИРАНА од GTA IV, што значи сакал-нејќел ако ти ја пушта GTA IV супер, тогаш би требало и GTA V"
Браво за другар ти ..аман што се напна толку ке ти ја фати ли па ке ти ја фати ли ... заеби .. ке излезат официјални побарувања и други детали па ке си видиш...сега колку знаеш ти толку знаеме и ние ... а ако ти е доволно мислењето на другар ти и ако му веруваш нему зошто не прашуваш нас xD ?

Браво за другар ти ..аман што се напна толку ке ти ја фати ли па ке ти ја фати ли ... заеби .. ке излезат официјални побарувања и други детали па ке си видиш...сега колку знаеш ти толку знаеме и ние ... а ако ти е доволно мислењето на другар ти и ако му веруваш нему зошто не прашуваш нас xD ?
Па оној погоре ми кажува можеш да ја играш играта со таа конфигурација само на 320х320 како на телефон да си ја играш, другиот вика ќе ти сецка и така ;) затоа да се осигурам... ;) п.с знам дека не е официјално излезена но само сакав да знам одприлика дали ќе ми ја тера

Па оној погоре ми кажува можеш да ја играш играта со таа конфигурација само на 320х320 како на телефон да си ја играш, другиот вика ќе ти сецка и така ;) затоа да се осигурам... ;) п.с знам дека не е официјално излезена но само сакав да знам одприлика дали ќе ми ја тера
Аман бе .,. не свати дека малце ти играат к#р .. нема везе .. КОГА КЕ ИЗЛЕЗЕ КЕ СИ ВИДИШ И КРАЈ :D

.......

The PC version is being ported by Rockstar Leeds and will be released at the same time as the console versions. It is said to be as well optimized as Max Payne 3.

As with all rumors, I'd suggest taking it with a liberal helping of salt.

Изгледа дека и ГТА 5 ќе излези во Октомври како и претходните ГТА (Vice City, San Andreas, GTA 3, GTA 4)

Изгледа дека и ГТА 5 ќе излези во Октомври како и претходните ГТА (Vice City, San Andreas, GTA 3, GTA 4)

Мислам дека нема теоретска шанса да излезе во октомври. Ако беше планирана за тогаш, ќе беше најавена уште пред 2-3 месеца минимум. За играва има само еден треилер и 10 скриншотови, ништо повеќе. Мислам дека тоа самото кажува да не ја пчекуваме годинава. Освен ако не пуштат некое инфо па до декември да ја пуштат играта, што не ми се верува, иако сакам такво нешто да се случи.

Ако сакаат да направат пари во оваа фискална година, ќе ја пуштат пред Април 2013.
Ако сакаат да направат пари наредна фискална година, ќе ја пуштат истиот период само 2014 година.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom