Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Заслужува неколку меча да ја грее клупата, и пак ако постапи така, продавајте го на зима. Друго чаре не гледам јас. :)
Јас гледам :D. На позајмица ќе го пратиме во Реал или Барса. Се гледа добро го има научено занаетот за паѓање ама сите паѓања му беа реални т.е. ништо не изглуми.Затоа мора малце да проба и нелегално паѓање да научи.
Ако вака имаме 3 пенали можеш да претпоставиш колку пенали ќе имаме и кога ќе почне да дајва :D

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
До кога ќе ве лажат комуњарве !?

Прегледај го приврзокот 48411

Не треба на се да се верува... ;)

Извинете за оф-топикот. :noze:
Читав некаде, еве не било точно, ама се размислувало!
А јас зошто секој ден на официјалната страна на реал сум па затоа не сум заприметил:LOL:

И да, убаво правеле комуњарите, црквата е зла работа, а диктаторот франко што ќар имал од црквата не знам, изгледа како кај нас сега, тогаш во шпанија биле верни на диктаторот и така :LOL:

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Ме накурчија играчите на Сау.Цело време се држеа и на крај почнаа да се задржуваат време,топката не чинела ова она.80' играат на крај ко пички.Пу да ви ебам слепците.Пак онај РВП в г'з праен се изваде на крај...

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
И ајде уште малку твитер зафрканции не е на одмет :D

Arsenal fans to Nuri Sahin: 'you should have signed for a big club, signed for a big club...'

Luis Suarez's stats so far: 7 dives, 4 screams, 19 floor-rolls, 15 gestures to ref, 5 big teeth, 10shots, 0 goals

It's irony at its finest when Arsenal fans chant 'where's your famous atmosphere.' #AnfieldTheLibrary

Arsenal fans singing "You're the Spurs of Merseyside" and "Andy Carroll would have scored that"

Must compliment the Sky Sports sound engineers . You can hear every single word of the Arsenal chants.
:pos:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Ете зошто ова ми е најдобрата тема на форумов, кога ќе тргнат муабетите, тргнати се, ќе се замешаат и цареви и цркви и муслимани, и фанови на клубови од други лиги и Јуди и Светци и дајвери. :icon_lol:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
За арапскиот пазар мислам и реал и барса ги тргнаа крстовите на амблемите !
Nope. Забрана има само у Саудиска Арабија заради нивната „желба“. Другите не се ни побуниле некогаш. Единствено тогаш кога се рашири ова, некои „екстремни исламисти“ изреагираа дека ќе бараат промени.

По мене дали има крст или не е тотално небитна работа.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Еве ти во Европа од 2010, без тие арапи, малезијци и индонезијци.

CLUB MILLION FANS

BARÇA 57,8
MADRID 31,3
MAN. UTD 30,6

Еве ти и од годинава и тоа ќе ти дадам извор што не може да го оспоруваш:

http://therepublikofmancunia.com/fans-without-borders-united-3rd-most-popular-in-europe/

Barcelona 29%
Real 10%
United 8%

Ако Барса има приближно 4 пати повеќе фанови од Јунајтед во Европа, а тврдат дека Јунајтед има најмногу во светот, кој ја прави разликата? Малезија, Индонезија и тие што немаат ни репрезентации уште. Немам ништо против Јунајтед, но факт си е факт. Има луѓе што им е работа да ги истражуваат овие работи, не тебе ти текнало цело Косово било за Барса и Реал.
Немаат репрезентации ама ако не се тие гол ќе шеташ зошто цела индустрија е таму!
И не знам што сакаш да кажиш, дека ти се разбираш од фудбал зошто навиваш за Фарса, а сите што навиваат за Јунајтед врска немаат од фудбал, и затоа навиваат за Јунајтед зошто Јунајтед врска нема од фудбал!
Ова е логиката твоја, друго нема!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Ете зошто ова ми е најдобрата тема на форумов, кога ќе тргнат муабетите, тргнати се, ќе се замешаат и цареви и цркви и муслимани, и фанови на клубови од други лиги и Јуди и Светци и дајвери. :icon_lol:
Светци? И навивачи на Саутемптон има а форумов? :D
--- надополнето: 2 септември 2012 во 19:30 ---
Еве ја табелата на крај на Август.

Кој ќе чека 2 недели без ЕПЛ фудбал :(

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Lele temava pecena za vo religija.
И нов наслов:Дали верувате дека постои Премиер Лига.
Ако да зошто да? Дали сте ја допреле Премиер Лигата?

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Немаш ништо против Јунајтед, дрн-дрн, ама сепак ,,тие што немаат репрезентација'' aka навивачи шо немаат појма ја праеле разликата. Интересно богами:свиркам:
Не е така?

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Патитика е да, ама некои работи што ги напишал се точни

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom