Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Селта Виго-1 2.10
Би требало Србија да тепа....им се врати Крстиќ,а тоа во арена беше најбледото издание на Србија ,а Црна гора и онака е без Пековиќ,Вучевиќ...главните играчи кои настапуваат во нба,така да мислам дека Србија е 2чеможи тро рано е, ама пошто не уплаќам ништо денеска, ме интересира мислењето на вас овде...
утре играат црна гора-србија кошарка. првата цг ја доби на гости, а сега имаат скор 6-0. србиве ја дела 2 позиција и имаат скор 4-2. мислите дека братското утре ќе проработи за едно 2-че?
У дуелов све има само братско неможи тро рано е, ама пошто не уплаќам ништо денеска, ме интересира мислењето на вас овде...
утре играат црна гора-србија кошарка. првата цг ја доби на гости, а сега имаат скор 6-0. србиве ја дела 2 позиција и имаат скор 4-2. мислите дека братското утре ќе проработи за едно 2-че?
Некое друго коло кога нема да играат со Сити на гости .КПР х2 @3.00
Па Сисе уште од лани не игра за нив .. плус оваа иста утакмица лани заврши 0-2 за фрајбург . Леверкузен се непредвидливи !Леверкузен - Фрајбург 1
Денес нешто најсигурно ми е Леверкузен од причина што го чуваат костурот на тимот, додека Фрајбург после продавањето на Папис Сисе не се тоа што се. Леверкузен имаше неочекувано лош и слаб старт после поразот од Франкфурт со 2:1 но сепак Леверкузен ја имаше иницијативата и беа подобри