Помош, проблеми, прашања, совети...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Кога правам формат со овој виндус на декстопов, како што кажав сите драјвери се снимаат од наведените, но тука ни еден ваљда не се снимил.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Кога правам формат со овој виндус на декстопов, како што кажав сите драјвери се снимаат од наведените, но тука ни еден ваљда не се снимил.
Мора да чита УСБ...го препознава ли кога ќе го туриш у ПЦ?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Да не ти е USB портот 3.0? (плава боја)?
Ако е така, треба драјвери и за тој. Оди на нормален порт.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Мора да чита УСБ...го препознава ли кога ќе го туриш у ПЦ?
УСБ-то го чита у ПЦ, пошо ги ставив веќе драјверите. Кога ќе го ставам во Лаптоп, светнува усб-то и толку.

Да не ти е USB портот 3.0? (плава боја)?
Ако е така, треба драјвери и за тој. Оди на нормален порт.
Да, имам плав усб порт. Но покрај него, имам исто и нормален порт.

п.с Се откажувам вечерва, утре ќе пробам со ЦД, освен ако тука не се најде совет кој ќе успее да помогне. Во секој случај, фала ви.:)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
Мислам дека има два порта USB 3.0 и два обични... Wi-Fi картичката, мрежната и такви слични ствари би требало да ти ги препознава автомтаски. Исто така стави му 64-битен Windows, не верувам да имаш помалце од 4 гига рам. А и на веб страната на Dell мислам дека има поддршка само за 64-битниот Windows.

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Да не знае некој кај се продава 2 x 4GB DDR3 1333MHz меморија со Heat Sink? :)
Пробав во Нико со Mushkin, ама не знаеле кога ќе стасаат, немале на лагер.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Успеав да средам се, префрлив драјвери со ЦД и снимив се.

Кога пробав да снимам директен драјвер за графичката, за GT 525M, ми даде error и ми побара Интел драјвер некаков. Интел ХД График прво драјвер?

Член од
25 септември 2009
Мислења
793
Поени од реакции
368
Имам лаптоп HP 4720s многу ми загрева кога играм или сл.и се гаси!??Што е проблемот? Еднаш ми го правеа на почетокот под гаранција сеа пак почна,а не добив информација што и дали некој дел е сменет!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Имам лаптоп HP 4720s многу ми загрева кога играм или сл.и се гаси!??Што е проблемот? Еднаш ми го правеа на почетокот под гаранција сеа пак почна,а не добив информација што и дали некој дел е сменет!
Проблемот е што многу ти загрева.
Или сам исчисти го и смени му термална паста, или на сервис кажи им што да направат.

Член од
25 септември 2009
Мислења
793
Поени од реакции
368
Проблемот е што многу ти загрева.
Или сам исчисти го и смени му термална паста, или на сервис кажи им што да направат.
Мислам дека не е до тоа.Првиот пат кога ми правеше така го пробавме тоа,па не бидна ништо.Мислам дека е нешто друго сепак.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Мислам дека не е до тоа.Првиот пат кога ми правеше така го пробавме тоа,па не бидна ништо.Мислам дека е нешто друго сепак.
Затнат му е ладњакот со прашина и не струи воздух низ него за да го лади. Среди го пред да рикне комплет.

Член од
6 август 2012
Мислења
16
Поени од реакции
4
j.JPG
Зошто овие се unkown compatibility..Побарав на гоогле и гледам дека многу се жала од овај проблем.Драјвери имам :)..Или оти мозда е канта компјутеро :D A и да играва е Нфс ундергроунд 2

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.267
Поени од реакции
2.267
Вака сега: земав нов лаптоп и онака од маалски муабети знам дека треба првите 2-3 пати батеријата да ја исцрпиш до крај, па да ја полниш до крај за да ти држела повеќе. Има вистина во ова?

п.с. Патем, знаете кај се купува компресиран воздух, оние во тубичињата со распрскувач?

Kajgana Shop

На врв Bottom