Мора да чита УСБ...го препознава ли кога ќе го туриш у ПЦ?Кога правам формат со овој виндус на декстопов, како што кажав сите драјвери се снимаат од наведените, но тука ни еден ваљда не се снимил.
Да не ти е USB портот 3.0? (плава боја)?Кога правам формат со овој виндус на декстопов, како што кажав сите драјвери се снимаат од наведените, но тука ни еден ваљда не се снимил.
УСБ-то го чита у ПЦ, пошо ги ставив веќе драјверите. Кога ќе го ставам во Лаптоп, светнува усб-то и толку.Мора да чита УСБ...го препознава ли кога ќе го туриш у ПЦ?
Да, имам плав усб порт. Но покрај него, имам исто и нормален порт.Да не ти е USB портот 3.0? (плава боја)?
Ако е така, треба драјвери и за тој. Оди на нормален порт.
Проблемот е што многу ти загрева.Имам лаптоп HP 4720s многу ми загрева кога играм или сл.и се гаси!??Што е проблемот? Еднаш ми го правеа на почетокот под гаранција сеа пак почна,а не добив информација што и дали некој дел е сменет!
Мислам дека не е до тоа.Првиот пат кога ми правеше така го пробавме тоа,па не бидна ништо.Мислам дека е нешто друго сепак.Проблемот е што многу ти загрева.
Или сам исчисти го и смени му термална паста, или на сервис кажи им што да направат.
Затнат му е ладњакот со прашина и не струи воздух низ него за да го лади. Среди го пред да рикне комплет.Мислам дека не е до тоа.Првиот пат кога ми правеше така го пробавме тоа,па не бидна ништо.Мислам дека е нешто друго сепак.
пробај со понови драјвери за графичка и звук...Прегледај го приврзокот 48369
Зошто овие се unkown compatibility..Побарав на гоогле и гледам дека многу се жала од овај проблем.Драјвери имам ..Или оти мозда е канта компјутеро A и да играва е Нфс ундергроунд 2
Тешко дека ќе најдеш...Да не знае некој кај се продава 2 x 4GB DDR3 1333MHz меморија со Heat Sink?
Пробав во Нико со Mushkin, ама не знаеле кога ќе стасаат, немале на лагер.