Смени еден играч, и ќе можеш да кликнеш да ја искористишАј помош, ја немам искористено вајлд картата, а сакам да ја искористам и во transfers - play wildcard ми е со бледи букви и не се прицка. Инаку се прај или некако се искористило само??? Имам 4 повредени сакам се да сменам.
Фала многуСмени еден играч, и ќе можеш да кликнеш да ја искористиш
Смени барем некој ако имаш слободен трансфер, имаш сеуште времеКолово челзи не игра тоа значи дека не ми играат 3 играчи од тим... ван дер варт си отиде... лукас повреден шчезни може да не брани... се на се со 30 бода ќе бидам задоволен
Греота е да ја користиш вајлд картата, само затоа што имаш играчи на Челзи, од искуство ти кажувам дека првата ќе ти треба за Божиќ и Нова година, коаг играа 57 кола за 9 дена, и пошто годинава ќе има две вајлд карти, добро ќе биде втората да ја искористиш, за последните 4-5 кола кога се брка ЛШ и опстанок.Таман имам време до утре (11.30) да направам измени со вајлд картата![]()
Само тие трансфери што се направија до 12 часот се валидни за денес.Ке си брани Фридел утре или Лорис ќе има право на настап ?
Не само играчи на Челзи туку имам и на Ридинг што едниот од нив го нема никаде, уште од старт со повреди, неиграње прва постава а скапи и сл.Греота е да ја користиш вајлд картата, само затоа што имаш играчи на Челзи, од искуство ти кажувам дека првата ќе ти треба за Божиќ и Нова година, коаг играа 57 кола за 9 дена, и пошто годинава ќе има две вајлд карти, добро ќе биде втората да ја искористиш, за последните 4-5 кола кога се брка ЛШ и опстанок.
Трето коло е, така што, ќе имаш можност во наредните неколку да се вратиш у борба, доколку денес не успееш, а глава ставам, дека ако сега ја искористиш, ќе земеш играчи кои досега донесоа многу поени, а не гарантираат дека и понатаму ќе растураат, секогаш првио избор е најдобар.
Со среќа што и да одлучиш.
Епа стварно немаш среќа, штета што ќе мораш, а мораш дефинитвно да ја сикористиш за да останеш во игра, со среќа колово.Не само играчи на Челзи туку имам и на Ридинг што едниот од нив го нема никаде, уште од старт со повреди, неиграње прва постава а скапи и сл.
Еве како ја играм играта неколку години и не сум лош според мене само повреди ме мачат секогаш и трансфери правам ненормално многу...
И лани имаше две вајлд карти и исто и искористив (една во второ коло и другата на „паузата“)...
Еве зошто морав да менувам
Шори од Ридинг го нема никаде
Барнет од Норвич(од Норвич играч нема повеќе да имам)
Сигурдсон е добар ама е многу скап и конкуренцијата е голема во Тотенхем
Компани го сменив со Забалета (што е многу добро според мене)
Агуеро се повреди па морав Ван Перси (што е логично оти и Руни е повреден па овој е фикс)
Тројца од Челзи....(Торес, Хазард и Ивановиќ) го продадив Торес за Тевез и после ова коло тој трансфер го враќам назад
Погребнњак од Ридинг
Значи ги имав Торес, Погребњак и Агуеро (значи немав никој)
Шчезни со Де Геа
Јагиелка исто го земав
Вилијамс од Свонси на место на Шори...
и така
Доколку не направев измени сега ќе имав само
Хангеланд (3-0 губат на полувреме), Сигурдсон, Диаме, Барнет, Туре, Компани Јаскелаинен, Шчезни, Бритон
Значи 8 „играчи“ ќе играле т.е 7 заради двајцата голмани...
Така да многу добро е што ја искористив вајлд картата...
Поздрав