Смени еден играч, и ќе можеш да кликнеш да ја искористишАј помош, ја немам искористено вајлд картата, а сакам да ја искористам и во transfers - play wildcard ми е со бледи букви и не се прицка. Инаку се прај или некако се искористило само??? Имам 4 повредени сакам се да сменам.
Фала многуСмени еден играч, и ќе можеш да кликнеш да ја искористиш
Смени барем некој ако имаш слободен трансфер, имаш сеуште времеКолово челзи не игра тоа значи дека не ми играат 3 играчи од тим... ван дер варт си отиде... лукас повреден шчезни може да не брани... се на се со 30 бода ќе бидам задоволен
Греота е да ја користиш вајлд картата, само затоа што имаш играчи на Челзи, од искуство ти кажувам дека првата ќе ти треба за Божиќ и Нова година, коаг играа 57 кола за 9 дена, и пошто годинава ќе има две вајлд карти, добро ќе биде втората да ја искористиш, за последните 4-5 кола кога се брка ЛШ и опстанок.Таман имам време до утре (11.30) да направам измени со вајлд картата
Само тие трансфери што се направија до 12 часот се валидни за денес.Ке си брани Фридел утре или Лорис ќе има право на настап ?
Не само играчи на Челзи туку имам и на Ридинг што едниот од нив го нема никаде, уште од старт со повреди, неиграње прва постава а скапи и сл.Греота е да ја користиш вајлд картата, само затоа што имаш играчи на Челзи, од искуство ти кажувам дека првата ќе ти треба за Божиќ и Нова година, коаг играа 57 кола за 9 дена, и пошто годинава ќе има две вајлд карти, добро ќе биде втората да ја искористиш, за последните 4-5 кола кога се брка ЛШ и опстанок.
Трето коло е, така што, ќе имаш можност во наредните неколку да се вратиш у борба, доколку денес не успееш, а глава ставам, дека ако сега ја искористиш, ќе земеш играчи кои досега донесоа многу поени, а не гарантираат дека и понатаму ќе растураат, секогаш првио избор е најдобар.
Со среќа што и да одлучиш.
Епа стварно немаш среќа, штета што ќе мораш, а мораш дефинитвно да ја сикористиш за да останеш во игра, со среќа колово.Не само играчи на Челзи туку имам и на Ридинг што едниот од нив го нема никаде, уште од старт со повреди, неиграње прва постава а скапи и сл.
Еве како ја играм играта неколку години и не сум лош според мене само повреди ме мачат секогаш и трансфери правам ненормално многу...
И лани имаше две вајлд карти и исто и искористив (една во второ коло и другата на „паузата“)...
Еве зошто морав да менувам
Шори од Ридинг го нема никаде
Барнет од Норвич (од Норвич играч нема повеќе да имам)
Сигурдсон е добар ама е многу скап и конкуренцијата е голема во Тотенхем
Компани го сменив со Забалета (што е многу добро според мене)
Агуеро се повреди па морав Ван Перси (што е логично оти и Руни е повреден па овој е фикс)
Тројца од Челзи....(Торес, Хазард и Ивановиќ) го продадив Торес за Тевез и после ова коло тој трансфер го враќам назад
Погребнњак од Ридинг
Значи ги имав Торес, Погребњак и Агуеро (значи немав никој )
Шчезни со Де Геа
Јагиелка исто го земав
Вилијамс од Свонси на место на Шори...
и така
Доколку не направев измени сега ќе имав само
Хангеланд (3-0 губат на полувреме ), Сигурдсон, Диаме, Барнет, Туре, Компани Јаскелаинен, Шчезни, Бритон
Значи 8 „играчи“ ќе играле т.е 7 заради двајцата голмани...
Така да многу добро е што ја искористив вајлд картата...
Поздрав