Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
2 играчи 15 поени Colins и Demel ..се надевам не е потешко повреден Demel.

Arsenal (from): Szczesny, Jenkinson, Vermaelen, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Diaby, Cazorla, Walcott, Arteta, Podolski, Gervinho, Fabianski, Arshavin, Ramsey, Giroud, Santos, Djourou, Coquelin.

Изгледа ќе брани Шчезни утре, а Јаскелаинен денес си гази, досега 6 поени има, а ќе добие и уште еден најмалку од одбрани, штета

Нее бе, не бе, не...
Адебајор повторно не е стартер, а ми остана капитен
Ич нека не ни влегува...

Се надевам дека ќе ја сочува мрежата Јаскелаинен
Само Венгер да не заебе работа, па да го стави Шчесни да брани и да му ја наполнат мрежата
--- надополнето: 1 септември 2012 во 15:24 ---
Pace4ever ... ме израдува :(

Јебига ДаниБМВ, ние што го имаме Јаскелаинен, како резерва, ќе се молиме Шчезни да не брани, ама оние што очекуваат бодови токму од него, има да не колнат, хахахахах, има време до утре, сега прочитав дека денес Шчезни ќе го имал последниот тест, дали е 100% подготвен и до вечер ќе се знаело што како ќе биде. Сеа ни останува да чекаме.

Нолан 8, Петриќ 1 поен, засега 9. Инаку, истиот тим си го форсирам јас. Евтино склопен.
Едино некој ко Абрамович ако ми провали акаунт, па да почне да троши пари.:D

Многу ме интересира, како ќе одигра Фелаини и на овој меч, дали е тоа тој фудблаер кој треба да се има во првите 5-6 кола, играч од средина на ФПЛ, а игра во нападот

Многу ме интересира, како ќе одигра Фелаини и на овој меч, дали е тоа тој фудблаер кој треба да се има во првите 5-6 кола, играч од средина на ФПЛ, а игра во нападот

Па го дадоа Кејхил, затоа овој е „унапреден“ :D

Па го дадоа Кејхил, затоа овој е „унапреден“ :D
да да знам, ама како играч од средина, повеќе поени носи кога ќе постигне гол отколку напаѓач, затоа и го спомнав

Мику :cuc: Добро е што даде гол колку од калта да ме извади бар малку колово.

Како ме ебаа Екото(од 6 поени на 2 се симна), а и овој Ворм( ни 2 поени..), до некња коа го имав Де Геа не прими гол, сеа го ставам во прв тим и одма два му даваат.
Крауч и Мичу ќе ме извадат од лајната, а и Сити нека победи убедливо, и да не влезе во игра Синклер, на негово нека ми се напрај автоматска измена, па Ларсон ќе влезе у прв тим, 5 поени.

Лошо коло, сите по 1-2 поена, освен Нолан 8, Флечер 9 и Мичу 7.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom