Фан Клуб: Арсенал

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
Читам по фацебуков демек Њукасел прифатиле понуда за Кабаје само утре ке било објавено?

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Читам по фацебуков демек Њукасел прифатиле понуда за Кабаје само утре ке било објавено?
Не ми е за верување... ке кажеа нешто барем на скајспорт... Скилачи никој не го сака :pos:

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Matt Spicer @mattspicer66

I was lucky to spend 6 hours in AW's company last March over plenty of red wine. On a frustrating night like tonight let me tell you something he said to me that night. "Do people think I don't want to spend any fucking money ? When we lose I do not sleep for 2 days"
:cuc:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Matt Spicer @mattspicer66

I was lucky to spend 6 hours in AW's company last March over plenty of red wine. On a frustrating night like tonight let me tell you something he said to me that night. "Do people think I don't want to spend any fucking money ? When we lose I do not sleep for 2 days"
:cuc:
Ни јас па што добивам од тоа?
Исто така и секој друг фан/навивач на клубов кој го има во срцето него... но освен 8 годишна јамза.. ништо не сме добиле по конкретно!

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ништо од трансфери а?

Па да им ебам матер, нека отворат банка ако им е до пари!!!

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Ни јас па што добивам од тоа?
Исто така и секој друг фан/навивач на клубов кој го има во срцето него... но освен 8 годишна јамза.. ништо не сме добиле по конкретно!
Што сакаш да добиеш, ти изгледа не го свати твитот, ај препрочитај го.
колку пари толку музика, и речи само фала што го имаме Венгер , зошто во спротивно и тоа нема да го имаш

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
Сезонава не сум ни оптимист,ни песимист.Шо ке биде нека биде,ја заебаа екипава не личи да се нервираш веќе.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Олку Арсенал некои не го пратат за натпревари во сезона отколку во трансфер период. како фудбалот да не е главна работа туку трансферите..

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Не е поврзано со Арсенал, ама ми направи мерак.
Горан Попов во WBA, баш ми е драго и нека му е со среќа. Нека ни го подобри имиџот во Англија, па можеби ќе гледаме повеќе наши играчи натака. Гоки и Деки растураат низ UK. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom