Точно е, така не бива да се докаже. Треба да одеме сите заедно да гледаме мирно утакмица и да коментираме за секоја ситуација. Јас дури се осеќам как изрод шо само јас нон-стоп го критикувам Нани тука и чат-пат некој друг как мене, ама нее имало утакмица да гледам у друштво со фанови на Јунајтед, а Нани да нее пцуун у секоја минута, а јас да си седам мирен, да не згрешам на некој, иако и јас ги гледам неговите шалабајзерски намери и ефтини ѓупски финти. А и не верувам дека само македонските фанови мислат дека Нани може повеќе и се нервират за него, туку и од други држави, барем тие шо гледат фудбал, а не миженка.
Коо Хазард ќе ни го опне или тај Расисто ќе ни га наниже цела одбрана ќе сфатете колко ОПАСЕН сакам да биде Нани. А да не прааме маабет за Силва, Агуеро, кога сакат тогај минат кој играч сакат, исто как Мекелеб, чека 4 секунди до крај на напад да дојде па да се залета и да им го залепе. Или ќе сфатете колко сме слаби коо ќе се мачеме цела сезона и ПЛ и ЛШ. А на Нани му фале само поголема самодоверба, оти стварно е најјак, а сите го споредуват со Роналдо и е у сенка.
Се надевам оти Евра ќе се опраа, сега веќе коо Бербатов си ојде, па ќе видете колко квалитетни се Нани и Андерсон.